Maestro – Γιώργος Μπένος: Ήταν βαρύ το κλίμα, πάθαμε ένα σοκ

Για το τελευταίο επεισόδιο του Maestro μίλησε ο Γιώργος Μπένος, ο οποίος ως τηλεοπτικός «Σπύρος» ξυλοκοπείται από τον πατέρα του που υποδύεται ο Γιάννης Τσορτσέκης.

«Ήταν πολύ βαρύ το κλίμα εκείνη τη μέρα. Θυμάμαι ότι απλά έγινε η σκηνή, προέκυψε μία ησυχία μέσα στον χώρο. Δεν ήταν εύκολο για κανέναν, πάθαμε ένα σοκ. Σκεφτήκαμε ότι αυτά τα πράγματα κάπου συμβαίνουν και αυτό είναι το θλιβερό» είπε ο νεαρός ηθοποιός.

«Ξέραμε και πριν διαβάσουμε το σενάριο ότι θα είναι μία μεγάλη επιτυχία, επειδή έχει και μία πολύ σπουδαία πορεία ο Χριστόφορος, είναι ένας υπέροχος καλλιτέχνης, ξέραμε πριν το διαβάσουμε» δήλωσε για την επιτυχία του Maestro. Παραδέχτηκε επίσης ότι, όπως και ο ρόλος που υποδύεται, έχει και ο ίδιος περάσει από δικές του δυσκολίες και σκοτεινά μονοπάτια.

«Μου στέλνουν μηνύματα αγόρια και κορίτσια ομοφυλόφιλα που μου λένε “μιλάτε με αυτή την ιστορία για εμάς, κάπου είμαστε κι εμείς μέσα εκεί”» αναφέρει ο Γιώργος Μπένος. «H Μαρία είναι υπέροχος άνθρωπος, είναι μάθημα υποκριτικής» σχολίασε για τη Μαρία Καβογιάννη.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss