Μαίρη Σταυρακέλλη: Συγκλονίζει η εξομολόγησή της για τη Χρύσα Σπηλιώτη τη μέρα της φονικής πυρκαγιάς

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη έδωσε η γνωστή ηθοποιός Μαίρη Σταυρακέλλη, η οποία, ούσα φορτισμένη συναισθηματικά, απάντησε και για την απώλεια της Χρύσας Σπηλιώτη στην φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

«Ήταν ένα πολύ περίεργο κεφάλαιο αυτό στη ζωή μου, οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν 12 ετών»

«Με τον μπαμπά μου δεν είχα πολλές σχέσεις και αυτό ήταν ένα αγκάθι στη ζωή μου. Οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν απών και δεν με ενδιέφερε η άποψή του. Ας πούμε ότι συμφιλιώθηκα μαζί του πριν φύγει από τη ζωή. Ήταν ένα πολύ περίεργο κεφάλαιο αυτό στη ζωή μου, οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν 12 ετών», είπε αρχικά η Μαίρη Σταυρακέλλη.

«Ο Νίκος είναι σύντροφος ζωής»

Η Μαίρη Σταυρακέλη αναφέρθηκε στον σύζυγό της, Νίκο, και περιέγραψε την ιστορία αγάπης τους: «Ο Νίκος είναι σύντροφος ζωής. Ήμασταν συμμαθητές σε ένα φροντιστήριο, εκεί βλεπόμασταν και εκείνος ισχυρίζεται ότι ήμουν ο πρώτος του έρωτας. Βρεθήκαμε πλέον και κάναμε σχέση όταν ήμασταν 29 ετών. Στο γάμο μας στη Σέριφο δεν υπήρχε κάνεις άλλος πέρα από τους γονείς μας και τους κουμπάρους μας, Μιχάλη Ρέππα και Αλέξανδρο Αντωνόπουλο. Ο Θανάσης Παπαθανασίου ήρθε με την ιδιότητα του παράνυφου, έπρεπε κάπως να το δικαιολογήσουμε, γιατί δεν είχαν έρθει άλλοι αγαπημένοι μου φίλοι».

«Έκανε έναν μονόλογο, είχαμε μιλήσει λίγο πριν και λέμε…»

Για τη Χρύσα Σπηλιώτη που βρήκε τραγικό θάνατο στο Μάτι, η Μαίρη Σταυρακέλλη είπε: «Ήμασταν μαζί στο Ανοιχτό Θέατρο, μετά κάναμε το “Καρέ της Ντάμας”. Τα τελευταία χρόνια την είχα χάσει τη Χρύσα. Έκανε έναν μονόλογο, είχαμε μιλήσει λίγο πριν και λέμε… θα τα πούμε μετά κι έγινε όλο αυτό. Να, είδες; Μπλοκάρω τελείως είναι ένα θέμα που με έχει σοκάρει πραγματικά».

«Βίωσα φωτιά και στα επτά μου χρονιά, σε ένα εξοχικό, όταν κάποιος ξέχασε φαγητό στη φωτιά και κάηκε το σπίτι ολοσχερώς»

Η Μαίρη Σταυρακέλλη ανέφερε στη συνέχεια: «Πάνω στο μαγείρεμα και για να μην κάψω στο σκύλο μου τράβηξα το σκεύος και κάηκα στο χέρι και στο πρόσωπο. Είπα “πάει, θα γίνω ο άνθρωπος χωρίς πρόσωπο”. Το δέρμα επανήλθε, έριξα αλόη στο πρόσωπο μου, έβαλα πάγο και κηραλοιφή. Βίωσα φωτιά και στα επτά μου χρονιά, σε ένα εξοχικό, όταν κάποιος ξέχασε φαγητό στη φωτιά και κάηκε το σπίτι ολοσχερώς».

«Τσακώθηκα με συνάδελφο που λατρεύω»

Κλείνοντας, η ηθοποιός Μαίρη Σταυρακέλλη ανέφερε κι ένα τσακωμό που είχε με τον Κώστα Κόκλα: «Τσακώθηκα με συνάδελφο που λατρεύω, αλλά και αυτός είχε το μεγαλείο ή τη μαγκιά να μου πει “Μαίρη, είχες δίκιο”. Είναι ο Κώστας Κόκλας».

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss