Manifest: Στις 4 Νοεμβρίου η πρεμιέρα της 4ης σεζόν στο Netflix

Όπως επιβεβαίωσε το Netflix δημοσιεύοντας μάλιστα και το σχετικό τρέιλερ, η 4η σεζόν του Manifest θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Νοεμβρίου.

«Δέστε τις ζώνες ασφαλείας σας. Σύντομα θα ξεκινήσουμε την τελική μας κάθοδο. Το Manifest S4 Part 1 θα προβληθεί στο Netflix στις 4 Νοεμβρίου», γράφει χαρακτηριστικά η λεζάντα που συνοδεύει το τρέιλερ στο Instagram.

Όσοι δεν έχουν δει ακόμα την 3η σεζόν, προσοχή, ακολουθούν spoilers!

Οι θαυμαστές της υπερφυσικής σειράς (η οποία είναι παραγωγή της Warner Bros. Television) θα θυμούνται ότι η 3η σεζόν τελειώνει με πολλαπλά σημεία που σε αφήνουν σε αγωνία: Η σύζυγος του Ben (Josh Dallas), Grace (Athena Karkanis) δολοφονείται από την επιβάτιδα Angelina (Holly Taylor), η οποία επίσης απαγάγει το μωρό τους, Eden.

Ο Cal (Jack Messina) εξαφανίζεται αφού αγγίξει το ουραίο πτερύγιο του αεροπλάνου και στη συνέχεια επιστρέφει πέντε χρόνια μεγαλύτερος (τον υποδύεται πλέον ο Ty Doran), δηλώνοντας μυστηριωδώς: «Ξέρω τι πρέπει να κάνω τώρα».

Στη συνέχεια, βλέπουμε τον κυβερνήτη της πτήσης, όταν επανεμφανίζεται στο πιλοτήριο, για να εξαφανιστεί δευτερόλεπτα αργότερα και να πάρει μαζί του τα απομεινάρια του αεροπλάνου. Από πού συνεχίζουμε λοιπόν;

«Όταν ανοίγετε το επόμενο επεισόδιο, είναι δύο χρόνια αργότερα, και όχι μόνο ο Ben βρίσκεται ακόμα βαθιά μέσα στα βάθη της κατάθλιψης και του τραύματος για την απώλεια της γυναίκας του, αλλά φυσικά θα θυμάστε ότι αυτή ήταν μόνο η μισή τραγωδία», λέει ο δημιουργός της σειράς Jeff Rake στο Tudum. «Το άλλο μισό ήταν η απαγωγή της κόρης και, κατά τραγικό τρόπο, δύο χρόνια αργότερα, εξακολουθεί να αγνοείται».

Ενώ ο Μπεν σέρνεται για να βγει από «την τρομερή και βασανιστική τρύπα στην οποία βύθισε τον εαυτό του», ο Καλ προσπαθεί να καταλάβει πού βρισκόταν και γιατί. «Υπάρχει ένα είδος αμνησίας εκεί, και θα χρειαστούν αυτά τα επεισόδια και οι περιπέτειες που έχει σε όλο αυτό το ταξίδι για να τα ξαναβάλει όλα τα κομμάτια μαζί», λέει ο Rake. «Και αυτό είναι μόνο στη μυθολογική πλευρά. Στη συναισθηματική πλευρά, μοιάζει να είναι μεγάλος, αλλά ψυχολογικά είναι ακόμα ένα μικρό αγόρι».

Σχετικά με αυτή τη μυθολογική πλευρά, η 4η σεζόν υπόσχεται να ξετυλίξει περισσότερο το γενικότερο μυστήριο του τι πραγματικά συμβαίνει στους επιβάτες κατά τη στιγμή της αναταραχής και γιατί επιλέγονται να βιώσουν καλέσματα από τότε.

«Όσο εξαντλητικά και τρελά κι αν είναι αυτά τα καλέσματα και η ευθύνη του να είσαι ένας επιβάτης της πτήσης 828, δεν έχει να κάνει μόνο με αυτά», λέει ο Rake. «Η διασύνδεση όλων μας και το πώς μικρές πράξεις μπορούν να έχουν επιπτώσεις που εξακοντίζονται προς τα έξω και αγγίζουν ολόκληρο τον κόσμο είναι αυτό που πραγματεύεται η σειρά».

Το πρώτο μέρος της 4ης σεζόν του Manifest θα κυκλοφορήσει στις 4 Νοεμβρίου 2022, σύμφωνα με το επίσημο τρέιλερ. Σύμφωνα με το Netflix: «Η 4η σεζόν του Manifest θα κυκλοφορήσει σε δύο μέρη αποτελούμενα από 10 επεισόδια το καθένα. Το πρώτο μέρος θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 4 Νοεμβρίου».

Ο δημιουργός της σειράς, Rake σε συνέντευξή του στο EW, δήλωσε: «Το τέλος δεν θα αλλάξει καθόλου… Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι 20 επεισόδια μου δίνουν αρκετό χρόνο για να αφηγηθώ το σύνολο της ιστορίας όπως πάντα σκόπευα».

Ακολουθεί η επίσημη περιγραφή της σεζόν από το Netflix: «Δύο χρόνια αφότου η βίαιη δολοφονία της Γκρέις έφερε τα πάνω κάτω στη ζωή τους, η οικογένεια Στόουν βρίσκεται σε σύγχυση, καθώς ο συντετριμμένος Μπεν συνεχίζει να θρηνεί τη γυναίκα του και να αναζητά την απαχθείσα κόρη του, την Ίντεν.

Καταπιεσμένος από τη θλίψη του, ο Μπεν έχει παραιτηθεί από το ρόλο του συν-καπετάνιου της σωσίβιας λέμβου, αφήνοντας τη Μικαέλα να την κυβερνήσει μόνη της, ένα σχεδόν αδύνατο κατόρθωμα με την κάθε κίνηση των επιβατών να παρακολουθείται πλέον από την κυβέρνηση.

Καθώς η ημερομηνία θανάτου πλησιάζει και οι επιβάτες αναζητούν απελπισμένα έναν δρόμο επιβίωσης, ένας μυστηριώδης επιβάτης φτάνει με ένα πακέτο για τον Καλ που αλλάζει όλα όσα γνωρίζουν για την πτήση 828 και θα αποδειχθεί το κλειδί για να ξεκλειδώσουν το μυστικό των Καλεσμάτων σε αυτό το συναρπαστικό, ψυχοφθόρο και βαθιά συναισθηματικό ταξίδι».

Ο Josh Dallas, που υποδύεται τον Ben, μοιράστηκε σε συνέντευξή του στο Netflix Life ότι θα υπάρξει ένα χρονικό άλμα δύο ετών. «Ξεκινάμε την επόμενη σεζόν δύο χρόνια από εκεί που αφήσαμε την 3η σεζόν. Οπότε έχουμε μετακινηθεί χρονικά μπροστά», δήλωσε.

«Μερικές φορές σκέφτομαι -και φυσικά, δεν έχω φτάσει στο τέλος- ότι θα μπορούσε να είναι ο παράγοντας της αποκάλυψης, η πτώση όλου αυτού του πράγματος εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο είναι τόσο επίμονος… Το πρώτο μέρος της σεζόν δεν θα είναι εύκολο».

Επίσης, έγραψε για τον Μπεν στο Twitter: «Για να είμαι ειλικρινής… δεν είναι σε καλή κατάσταση», και ανέβασε στο Twitter μια φωτογραφία από τα γυρίσματα μιας κηδείας, με τη λεζάντα: «Κρατηθείτε».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss