Μαρία Ιωαννίδου: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης κακώς είναι στη φυλακή»

Η Μαρία Ιωαννίδου παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην κάμερα της εκπομπής της KateKen, «Super Κατερίνα», όπου μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά και στον Γιώργο Κιμούλη.

Τι είπε για τον Πέτρο Φιλιππίδη;

Ειδικότερα, η Μαρία Ιωαννίδου προχώρησε σε δηλώσεις που θα συζητηθούν, καθώς ξεκαθάρισε πως κακώς βρίσκεται στη φυλακή ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Η Μαρία Ιωαννίδου ανέφερε ξανά πως ο Πέτρος Φιλιππίδης της την είχε πέσει στο παρελθόν, αποκάλυψη που έκανε για πρώτη φορά μέσα στο καλοκαίρι που πέρασε, ωστόσο εκείνη είχε απορρίψει κάτι τέτοιο και παρέμειναν απλώς συνεργάτες.

«Πήγε να με φλερτάρει, είδε ότι δεν έκατσε και έφυγε»

Και συμπλήρωσε: «Με πονάει ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης έγινε όλο αυτό, κακώς είναι στην φυλακή για εμένα, πήγε να με φλερτάρει, είδε ότι δεν έκατσε και έφυγε. Γίναμε φίλοι και συνεργάτες και με την γυναίκα του, την Ελπίδα».

«Τι έκανε ο Κιμούλης;»

«Τον Κιμούλη γιατί τον έπιασαν στον στόμα τους; Με ποιο δικαίωμα; Τι έκανε ο Κιμούλης; Γιατί τον μπερδέψανε με τους άλλους; Έδωσε νομίζω μια κλωτσιά στην κυρία Δούκα, συγνώμη», είπε η ίδια.

«Βγες έξω και ρώτα τον κόσμο για το “DWTS”»

Στη συνέχεια, αναφερόμενη στην ενδεχόμενη συμμετοχή της στο «Dancing With the Stars», η Μαρία Ιωαννίδου είπε: «Βγες έξω και ρώτα τον κόσμο για το “DWTS”. Μου είπαν βέβαια για κάποια γκεστ».

«Είμαι η Ακρόπολη της Ελλάδας, είμαι μία κολωνίτσα κι εγώ»

«Αν μου ζητηθεί για να ωφεληθεί το φιντανάκι που έχω μπροστά μου, θα πάω. Εγώ δεν τα έχω με τα παιδιά που είναι στην επιτροπή. Αλλά ιστορία υπάρχει; Η αντίκα πουλάει. Είμαι η Ακρόπολη της Ελλάδας, είμαι μία κολωνίτσα κι εγώ», πρόσθεσε η Μαρία Ιωαννίδου.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε η ηθοποιός:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss