Μαρία Καβογιάννη: «Δεν πλησιάζω πολύ τους αγενείς, δεν με αφορά καθόλου»

H Μαρία Καβογιάννη φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, και μεταξύ άλλων, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

«Με τον Χριστόφορο είμαστε οικογένεια»

Αρχικά, η ηθοποιός, η οποία συμμετέχει στη σειρά που ετοιμάζει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης για το Μega, «Ο δάσκαλος», είπε για εκείνον: «Με τον Χριστόφορο είμαστε οικογένεια», ενώ είπε επίσης: «Zηλεύω τις ξένες παραγωγές, αυτή τη φορά το εξωτερικό θα ζηλέψει αυτή τη δουλειά. Ο Χριστόφορος δεν κάνει καμία έκπτωση σε αυτό».

«Είναι ευλογία να δουλεύεις στους Παξούς»

Στη συνέχεια, η ηθοποιός δήλωσε κατενθουσιασμένη από τους Παξούς λέγοντας: «Είναι ευλογία να δουλεύεις σε ένα τέτοιο μέρος. Το σχολείο που γίνονται τα γυρίσματα είναι στη Λάκκα, πάνω στη θάλασσα, Ανοίγεις το παράθυρο και μπαίνει όλη αυτή η τιρκουάζ θάλασσα. Οι κάτοικοι είναι τόσο ευγενικοί, χαμογελαστοί».

«Η Μαρία Κίτσου είναι δώρο Θεού»

«Η Μαρία Κίτσου είναι δώρο Θεού. Έχει μια ευγένεια και μια δύναμη που τη θαυμάζεις, είμαι πολύ τυχερή που την έχω κοντά μου» είπε για τη συμπρωταγωνίστριά της στο «Τρίτο στεφάνι».

«Για μένα είναι τελείως απόμακρο αυτό»

Τέλος, απαντώντας στο αν έχει θαυμάσει ή προσκολληθεί ανθρώπους βίαιους και αγενείς στο θέατρο και να το έχει μετανιώσει, είπε: «Δεν πλησιάζω πολύ τους αγενείς, δεν με αφορά καθόλου. Για μένα είναι τελείως απόμακρο αυτό».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss