Μαρία Κορινθίου: Η πρωινή ζώνη είναι hardcore, πέφτουν από πίσω πολλά χρήματα

Η γνωστή ηθοποιός Μαρία Κορινθίου μίλησε στη «RealLife» και τη δημοσιογράφο Πολυξένη Καραμίχα, σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Η ίδια σχολίασε τη συμμετοχή της στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 αλλά και όλα εκείνα που τη βοήθησαν να φτάσει σήμερα στο σημείο που βρίσκεται.

Η Μαρία Κορινθίου και επίσημα στο Πρωινό του ΑΝΤ1 - Η είσοδός της στο πλατό

  • Πώς νιώθεις με τη συμμετοχή σου στο «Πρωινό» του ANT1;

Η αλήθεια είναι ότι μετά την επιστροφή μου από την Αμερική, σχεδόν κάθε χρόνο, δεχόμουν προτάσεις για τηλεόραση. Ακόμη και το περασμένο καλοκαίρι, σε άλλο κανάλι συζητούσα για κάτι άλλο στο κομμάτι της παρουσίασης.

Ήταν η περίοδος που υπήρχε μία αναταραχή για το αν θα γίνουν εκλογές και το αφήσαμε. Αμέσως μετά ήρθε η πρόταση από τον ΑΝΤ1 και το Πρωινό.

Θεώρησα πως ήταν η κατάλληλη στιγμή για εμένα. Θα ήμουν με τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος στέκεται στην εκπομπή με το δημοσιογραφικό του ανάστημα. Βέβαια, είναι ένας κόσμος λίγο έξω από τα νερά μου…

Ενώ έχω ξεκινήσει από την τηλεόραση και έχω σπουδάσει στην Αμερική παρουσίαση και δημοσιογραφία, παρόλα αυτά συμβαίνει. Η συγκεκριμένη ζώνη είναι σκληρή, είναι hardcore. Είναι μία ζώνη που πέφτουν από πίσω πολλά χρήματα και πολλά στοιχήματα.

Μαρία Κορινθίου για την πρόταση από το «Πρωινό»: «Τώρα που το σκέφτομαι,  ήταν όλο προμελετημένο»

  • Εσύ επηρεάζεσαι από το σύνολο της εκπομπής; 

Φυσικά. Ειδικά όταν βρίσκεσαι σε μια πιο ευάλωτη θέση ψυχικά, μπορεί να σε επηρεάζουν κάποια πράγματα. Όμως, είναι ένα πάρα πολύ ωραίο σχολείο ψυχικής ισορροπίας όλο αυτό.

  • Το δικό σου κομμάτι το απολαμβάνεις;

Απολαμβάνω την ένωση με τον κόσμο. Μου αρέσει να προσφέρω το χαμόγελό μου σε αυτούς που παρακολουθούν εκείνη την ώρα την εκπομπή.

Απολαμβάνω τις σχέσεις που δημιουργούνται μέσα στην εκπομπή με τους συνεργάτες και με τις εταιρίες που συνεργαζόμαστε.

  • Χρειάστηκε δουλειά για να φτάσεις εδώ που είσαι σήμερα;

Θέλει μελέτη και ισορροπία. Πρέπει να επιμένεις και να λες «Όλα καλά. Είμαι ευγνώμων». Και πάνω από όλα είναι η αγάπη που θα σε κάνει να εκτιμάς και να σέβεσαι.

Όταν μοιράζεσαι παίρνεις πίσω το δεκαπλάσιο.

Μαρία Κορινθίου: Δεν χρειάζεται να γίνω δημοσιογράφος στο Πρωινό - Είναι  μοιρασμένοι οι ρόλοι

  • Το μέσα σου και το έξω σου είναι στην ίδια ηλικία;

Νομίζω πως αυτό συμβαίνει σε όλους τους ανθρώπους. Αυτό που αισθάνεσαι μέσα σου, αυτό εκπέμπεις. Εγώ μπορεί να αισθάνομαι και να είμαι ευτυχισμένη στο επίπεδο 20 χρόνων, αλλά νιώθω πως έχω τη σοφία και την ωριμότητα μεγαλύτερης γυναίκας από την ηλικία μου. Η αλήθεια είναι ότι είμαι πιο κατασταλαγμένη, πιο ισορροπημένη, και πιο ευτυχισμένη από ποτέ!

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss