Μαρία Κορινθίου: Μου έχει συμβεί να με παρενοχλήσουν, αλλά δεν μπήκα στη διαδικασία να κάνω καταγγελία

Η Μαρία Κορινθίου μίλησε για όλα στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και την Χρύσλα Γεωργακοπούλου και μεταξύ άλλων απάντησε για την τηλεοπτική πρόταση που έχει δεχτεί από το ΣΚΑΪ.

«Εδώ και πολλά χρόνια, κάθε χρονιά μού γίνεται πρόταση για παρουσίαση»

«Συζητάω πολλά πράγματα για την τηλεόραση. Εδώ και πολλά χρόνια, κάθε χρονιά μού γίνεται πρόταση για παρουσίαση. Στο “Masked Singer” πέρασα υπέροχα και το λέω με όλη τη δύναμη της καρδούλας μου, αγάπησα πολλούς ανθρώπους και με αγάπησαν. Πιαστήκαμε χέρι-χέρι με πολλούς ανθρώπους, πέρασα υπέροχα και θα μείνω εκεί», είπε αρχικά η Μαρία Κορινθίου.

«Όλοι χρειαζόμαστε ένα χέρι βοηθείας, όλοι χρειαζόμαστε λύτρωση και μια συγχώρεση»

Για τις υποθέσεις Φιλιππίδη και Λιγνάδη, η Μαρία Κορινθίου σχολίασε: «Όλοι χρειαζόμαστε ένα χέρι βοηθείας, όλοι χρειαζόμαστε λύτρωση και μια συγχώρεση. Πρώτα η συγχώρεση θα πρέπει να έρθει από τους καταγγέλλοντες και μετά από όλους τους υπόλοιπους».

«Όλα αυτά φυσικά και τα έχω πει και στον σύζυγό μου και μάλιστα, έχει βρεθεί μαζί του τετ α τετ»

«Μου έχει συμβεί να με παρενοχλήσουν, αλλά δεν μπήκα στη διαδικασία να κάνω καταγγελία. Όλα αυτά φυσικά και τα έχω πει και στον σύζυγό μου και μάλιστα, έχει βρεθεί μαζί του τετ α τετ. Η συμπεριφορά του ήταν σοβαρή», αποκάλυψε στη συνέχεια η Μαρία Κορινθίου.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss