Μαρία Τζομπανάκη: «Από το 1999 έχω φτιάξει το μνήμα μου»

Η Μαρία Τζομπανάκη σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Breakfast @Star» αναφέρθηκε στον ρόλο της «Καλλιόπης» στη νέα επιτυχημένη σειρά του Alpha «Σασμός». Ωστόσο, αυτό που μας κάνει εντύπωση είναι ότι αποκάλυψε πως από το 1999 έχει φτιάξει… το μνήμα της. Επιπλέον, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε και στη μεγάλη αγάπη που τρέφει στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Κρήτη.

«Το σώμα μου μόνο στην Κρήτη μπορεί να αναπαυθεί, πουθενά αλλού»

Πιο συγκεκριμένα, η ταλαντούχα ηθοποιός, την οποία απολαμβάνουμε στο ρόλο της «Καλλιόπης», της τηλεοπτικής μητέρας του πραγματικού της γιου, Ορφέα Αυγουστίδη (στη σειρά ως «Αστέρης»), είπε πως ήδη έχει μεριμνήσει ώστε η τελευταία της κατοικία να είναι στην Κρήτη. Η Μαρία Τζομπανάκη είπε χαρακτηριστικά: «Πάντα στην Κρήτη είμαι εγώ. Όπου και να πάω η Κρήτη είναι η αναφορά μου κι εκεί θα θαφτώ. Εκεί θα τελειώσω τη ζωή μου. Το σώμα μου μόνο στην Κρήτη μπορεί να αναπαυθεί, πουθενά αλλού».

«Θέλω να κοιτάζω τον Ψηλορείτη σε ένα σημείο, στα μέρη της μάνας μου, στον Μυλοπόταμο»

Και συνέχισε λέγοντας: «Από το 1999 έχω φτιάξει το μνήμα μου. Είναι το μόνο σπίτι που ξέρουμε πού θα καταλήξουμε. Θέλω να είναι εκεί. Θέλω να κοιτάζω τον Ψηλορείτη σε ένα σημείο, στα μέρη της μάνας μου, στον Μυλοπόταμο».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss