Μάριος Αθανασίου: Το μέγεθος αυτών των καταγγελιών δεν μπορεί να το φανταστεί κανένας

Ο Μάριος Αθανασίου βρέθηκε καλεσμένος της Ελένης Τσολάκη, στο πλατό της εκπομπής Open Weekend με αφορμή τη νέα παράσταση «Πάρτι Γενεθλίων». Μεταξύ άλλων, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στο κίνημα #metoo και όλα όσα ήρθαν στο φως για τον θεατρικό χώρο.

«Στο #metoo ήταν πολύ αυθόρμητο το ξεκίνημα του και είναι πολύ συγκεκριμένο»

Συγκεκριμένα, ο Μάριος Αθανασίου σημείωσε χαρακτηριστικά: «Στο #metoo ήταν πολύ αυθόρμητο το ξεκίνημα του και είναι πολύ συγκεκριμένο. Αφορά μόνο τις κακοποιητικές συμπεριφορές, τους βιασμούς, την σεξουαλική παρενόχληση και ότι έχει χτιστεί γύρω από το metoo είναι υποστηρικτικό στα θύματα. Απέναντι στους ανθρώπους που βρήκαν το θάρρος να μιλήσουν».

«Εγώ δεν γνώριζα αυτά τα πράγματα σε καμία περίπτωση ποτέ ούτε μπορούσα να φανταστώ»

«Δεν είναι πάρα πολύ εύκολο να μπούμε στη θέση αυτών των ανθρώπων. Ποτέ δεν θα μπορέσουμε να μπούμε στη θέση τους. Είναι κάτι που δεν μπορούμε να μπούμε στη θέση τους», τόνισε ο ηθοποιός.

«Εγώ δεν γνώριζα αυτά τα πράγματα σε καμία περίπτωση ποτέ ούτε μπορούσα να φανταστώ»

«Ότι και να φαντάζεσαι ή να λες πως ξέρεις, το μέγεθος αυτών των καταγγελιών δεν μπορεί να το φανταστεί κανένας! Εγώ δεν γνώριζα αυτά τα πράγματα σε καμία περίπτωση ποτέ ούτε μπορούσα να φανταστώ γιατί δεν μπορείς να πιστεύεις όσα ακούς και σαν φήμες» πρόσθεσε ακόμα ο Μάριος Αθανασίου.

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.