Μάθε τις βασικότερες πτυχές της προσωπικότητας σου

Μια ομάδα Ιταλών ψυχολόγων σχεδίασε ένα πολύ απλό και γρήγορο τεστ προσωπικότητας, το οποίο αποσκοπεί στην αξιολόγηση των επιμέρους χαρακτηριστικών της προσωπικότητας με βάση μια εικόνα.

Επί της ουσίας, αξιολογεί τις βασικότερες πτυχές της προσωπικότητας σου, καθώς κάθε εικόνα αντιστοιχεί στα τρία κυρίαρχα χαρακτηριστικά.

Δες προσεκτικά τις παρακάτω εικόνες και επέλεξε εκείνη που σου ταιριάζει περισσότερο:

εννιά εικόνες
© i-diadromi.gr

Εάν επέλεξες την εικόνα «Νούμερο 1» είσαι… Ανέμελος, παιχνιδιάρης και εύθυμος άνθρωπος, καθώς σου αρέσει η ελευθερία και σε χαρακτηρίζει έντονα ο αυθορμητισμός. Αγαπάς τις αλλαγές και σε ενθουσιάζουν οι νέες εμπειρίες.

Εάν επέλεξες την εικόνα «Νούμερο 2» είσαι… Ανεξάρτητος, αντισυμβατικός και ατίθασος άνθρωπος και επιλέγεις να ορίζεις μόνος σου τη ζωή σου. Έχεις καλλιτεχνικές τάσεις και δύσκολα συμβιβάζεσαι. Προτιμάς να πηγαίνει «κόντρα στο ρεύμα».

Εάν επέλεξες την εικόνα «Νούμερο 3» είσαι… Συνεσταλμένος, ευαίσθητος και ιδιαίτερα στοχαστικός. Δεν σου αρέσουν οι επιφανειακές προσεγγίσεις σχέσεων και καταστάσεων και γι’ αυτό συχνά πυκνά επιλέγεις τη μοναξιά, απορρίπτοντας ανούσιες συζητήσεις. Παρόλα αυτά, «χτίζεις» σταθερές και δυνατές φιλίες.

Εάν επέλεξες την εικόνα «Νούμερο 4» είσαι… Προσγειωμένος, ισορροπημένος, και αρμονικός. Τα άτομα γύρω σου σε θαυμάζουν για τον ρεαλισμό που επιδεικνύεις, ενώ φίλοι, συγγενείς και συνάδελφοι ξέρουν ότι μπορούν να βασιστούν πάνω σου καθώς αποπνέεις ασφάλεια και σιγουριά.

Εάν επέλεξες την εικόνα «Νούμερο 5» είσαι… Επαγγελματίας, πραγματιστής και σίγουρος. Έχεις τον έλεγχο της ζωής σου και δεν πιστεύεις στην τύχη ή στη μοίρα. Έχεις αυτοπεποίθηση και λύνεις κάθε πρόβλημα με πρακτικές λύσεις, ενώ δεν επαναπαύεσαι μέχρι να πετύχεις τους στόχους σου.

Εάν επέλεξες την εικόνα «Νούμερο 6» είσαι… Γαλήνιος, διακριτικός και ψύχραιμος. Σ’ αρέσει η ανεξαρτησία σου, ωστόσο κάνεις εύκολα φίλους. Αναζητάς την ηρεμία σου σε μοναχικές αποδράσεις σε όμορφα μέρη.

Εάν επέλεξες την εικόνα «Νούμερο 7» είσαι… Αναλυτικός, αξιόπιστος και σίγουρος άνθρωπος. Έχεις την εξαιρετική ικανότητα να βρίσκεις την μαγεία ακόμα και στα πιο μικρά και φαινομενικά ανούσια πράγματα ή/και καταστάσεις. Αγαπάς την ποιότητα και τη φινέτσα.

Εάν επέλεξες την εικόνα «Νούμερο 8» είσαι… Ρομαντικός, ονειροπόλος, και πολύ συναισθηματικός. Το συναίσθημα επικρατεί της λογικής σου πολλές φορές όσον αφορά τις αποφάσεις που παίρνεις. Προτιμάς να ακούς την καρδιά σου και λατρεύεις να κάνεις όνειρα για το μέλλον. Απεχθάνεσαι τους κυνικούς ανθρώπους.

Εάν επέλεξες την εικόνα «Νούμερο 9» είσαι… Δυναμικός, ενεργός και εξωστρεφής. Σ’ αρέσουν τα ρίσκα και απεχθάνεσαι τη ρουτίνα και τη στασιμότητα. Θες να έχεις ενεργή δράση στα πράγματα και γι’ αυτό έχεις ηγετικές τάσεις και παίρνεις συχνά πρωτοβουλίες.

Πηγή: i-diadromi.gr

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss