Μαθήτρια πήρε άριστα περιγράφοντας… απλά την ταινία Fight Club – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0 Average: 0]

Το Fight Club αποτελεί μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες των τελευταίων δεκαετιών και δεδομένα έχει προκαλέσει συζητήσεις όσον αφορά την θεματολογία της και αυτά που θέλει να περάσει.

Είχαμε γράψει κριτική για την σπουδαία ταινία, ωστόσο υπάρχει μια πιο παλιά ιστορία που πραγματικά έχει την πλάκα της και αφορά μια έκθεση σε σχολείο που έγραψε η μαθήτρια, χρησιμοποιώντας πραγματικά τις 14 λέξεις που χρειάζονται για να την περιγράψουν.
Συγκεκριμένα η μαθήτρια στο Κλάρκσβιλ του Τένεσι πριν από μερικά χρόνια, όταν της ζητήθηκε να περιγράψει μια ταινία που έχει δει, ανέφερε τα εξής σχετικά με αυτή: “The first rule of fight club is: you do not talk about Fight club“.
O καθηγητής την θεώρησε αψεγάδιαστη και έγραψε τα εξής: “Πάλευα για τον βαθμό που θα σου βάλω, πολύ καιρό. Τελικά κατέληξα να σου βάλω έναν βαθμό για το γέλιο και το πόσο σχετικό ήταν αυτό που έγραψες με την ταινία. Σε προειδοποιώ όμως: Μην το δοκιμάσεις αυτό και με τους άλλους καθηγητές γιατί μπορεί να μην έχουν την ίδια αίσθηση του χιούμορ”.

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss