Με μεγάλη οθόνη και πολλές λειτουργίες το Xiaomi Smart Band 7 Pro

Μετά την κυκλοφορία του προϊόντος στην Κίνα τον Ιούλιο, η Xiaomi ανακοίνωσε την παγκόσμια κυκλοφορία του Smart Band 7 Pro.

Το νέο wearable της Xiaomi από την υπερεπιτυχυμένη σειρά είναι λίγο περισσότερο smartwatch παρά fitness tracker. Διαθέτει μια πολύ μεγαλύτερη οθόνη τεχνολογίας AMOLED στις 1,64 ίντσες, με ανανεωμένο UI και λειτουργία αυτόματης φωτεινότητας – χωρίς βέβαια να θυσιάζει τίποτα όσον αφορά στις αισθητικές λεπτομέρειες.
Στις λειτουργίες παρακολούθησης φυσικής κατάστασης περιλαμβάνει ολοήμερη παρακολούθηση του SpO2 και των καρδιακών παλμών, ενώ ενσωματώνει το σύστημα GNSS που επιτρέπει ταχύτερο εντοπισμό θέσης και πιο ακριβή παρακολούθηση για καλύτερη καταγραφή των διαδρομών και άλλων πληροφοριών. Προσφέρει ακόμα 117 sport modes καλύπτοντας μια ευρεία γκάμα αθλημάτων που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Υπάρχει επίσης και ένας προπονητής τρεξίματος, ο οποίος δίνει στους χρήστες ανεξαρτήτου επιπέδου τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ δέκα προσχεδιασμένων προγραμμάτων για την ανάπτυξη της αντοχής ή τη βελτίωση της απόδοσης.

Άλλα πλεονεκτήματα του Smart Band 7 Pro είναι η αντοχή στο νερό 5ATM για τους κολυμβητές και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας έως και 12 ημέρες για όσους ξεχνούν να το φορτίσουν. Όσοι είναι πιο ενεργοί στη γυμναστική, αναμενόμενα θα πρέπει να περιμένουν μικρότερη αυτονομία η οποία όμως και πάλι είναι εξαιρετική αφού κυμαίνεται περίπου στη 1 εβδομάδα. 
Οι σημαντικές βελτιώσεις στο ha …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss