Με σημαντικές βελτιώσεις η δεύτερη γενιά του Lenovo X1 Fold

Στα πλαίσια της IFA 2022, η Lenovo ανακοίνωσε τη δεύτερη γενιά του ThinkPad X1 Fold, το διάδοχο του πρώτου αναδιπλούμενου laptop της αγοράς που είχαμε δει πριν περίπου 2 χρόνια. Ενώ η πρώτη γενιά έμοιαζε πολύ ως ένα concept της όλης ιδέας όπως συμβαίνει με πολλά προϊόντα πρώτης γενιάς, η Gen 2 μοιάζει πολύ πιο εκλεπτυσμένη διορθώνοντας πολλά από τα κακώς κείμενα.
Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η Lenovo, η δημιουργία του νέου X1 Fold στηρίχθηκε αρκετά στο feedback που πήρε από τους κατόχους της πρώτης γενιάς. Έτσι ο νέος σχεδιασμός προσφέρει μεγαλύτερη κατά 22%, αναδιπλούμενη οθόνη OLED 16 ιντσών, σασί κατά 25% λεπτότερο, αλλά και λεπτότερα πλαίσια περιμετρικά (μικρότερα των 10 χιλιοστών), σε μια πολυτελή, κομψή εμφάνιση και αίσθηση, η οποία περιλαμβάνει το πλαίσιο από αλουμίνιο και το πίσω κάλυμμα που είναι κατασκευασμένο από 100% ανακυκλωμένο ύφασμα υψηλού επιπέδου. Κλειστό το πάχος είναι στα 17,6 χιλιοστά, κάνοντας το εύκολο στη μεταφορά.
Αναμενόμενα και τα τεχνικά χαρακτηριστικά στο εσωτερικό έχουν αναβαθμιστεί πλήρως. Το X1 Fold Gen2 βασίζεται στην πλατφόρμα Intel Evo με έως και 12ης γενιάς επεξεργαστές Intel Core i7 και γραφικά  Intel Iris Xe. Υπάρχει δυνατότητα προσθήκης έως και 1TB SSD ενώ η μνήμη μπορεί να φτάσει τα 32GB LPDDR5. Τρέχει την τελευταία έκδοση των Windows και συγκεκριμένα τις εδόσεις Home ή Pro, ανάλογα με την έκδοση που θα επιλέξει ο χρήστης. Για καλύτε …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss