Μεγάλη πρόταση στην Amber Heard για να παίξει σε ταινία πορνό – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Μεγάλος νικητής στη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του, Amber Heard, αναδείχθηκε ο Johnny Depp. Οι ένορκοι δεν θεώρησαν επαρκή τα αποδεικτικά στοιχεία, που προσκόμισε η ηθοποιός στο δικαστήριο, αλλά ούτε και… πείστηκαν από τις ερμηνείες της στο εδώλιο.

Λίγο καιρό μετά έκαναν πρόταση 9 εκατομμυρίων δολαρίων στην Heard για να παίξει σε ερωτική ταινία, η οποία φέρεται να δυσκολεύεται να συγκεντρώσει την αποζημίωση που καλείται να καταβάλει στον πρώην σύζυγό της.
Ελαβε μια πρόταση από το πρακτορείο Zen Models, σύμφωνα με την εφημερίδα Marca, για να πρωταγωνιστήσει σε ταινία πορνό με τίτλο «High Voltage» και μάλιστα, με ιδιαίτερα δελεαστική αμοιβή, ύψους 9 εκατομμυρίων δολαρίων. Τα οκτώ εκατομμύρια θα είναι η αμοιβή της Χερντ και το ένα εκατομμύριο θα γίνει δωρεά στο όνομά της στο παιδικό νοσοκομείο του Λος Άντζελες.
«Είμαστε σε επαφή με μια ομάδα εταιρειών παραγωγής ταινιών για ενήλικες που ενδιαφέρονται να προσφέρουν στην κα. Χερντ ένα συμβόλαιο για να παίξει σε μια παραγωγή ψυχαγωγίας ενηλίκων», δήλωσε η Βερόνικα Μαντάριαν, πρόεδρος του πρακτορείου. Η ίδια πρόσθεσε ότι το πρακτορείο ελπίζει να «προσφέρει στη Χερντ μια λύση σε μερικά από τα (πιθανώς οικονομικά) προβλήματά της ενώ αναζητούμε νέα πρόσωπα για ταινίες ενηλίκων». Πάντως, μέχρι στιγμής η πλευρά της Heard δεν έχει προβεί σε κάποιο σχετικό σχόλιο και το πιθανότερο είναι να απορρίψει την παραπάνω πρόταση.
Πριν από καιρό, η Νew York Post είχε αναφέρει πως η ηθοποιός δεν έχει χρήματα λόγω των τεράστιων νομι …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss