Μένιος Φουρθιώτης: Στη φυλακή κοιμόμουν δίπλα με τον άνθρωπο ο οποίος σκότωσε τη γιαγιά του και την έβαλε στο μπλέντερ

Για την υπόθεση των στημένων επιθέσεων στο σπίτι του μίλησε ο γνωστός παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης.

Ο παρουσιαστής μίλησε επίσης για τις ημέρες που πέρασε στη φυλακή και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, καθώς, όπως είπε μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», κοιμόταν «δίπλα με τον άνθρωπο ο οποίος σκότωσε τη γιαγιά του και την έβαλε στο μπλέντερ».

Μένιος Φουρθιώτης: Νέα ανακοίνωση από τη φυλακή – Η σπόντα για τον πιλότο - ΤΑ ΝΕΑ

«Έκανα ερωτήσεις, αλλά απαντήσεις η έδρα δεν δίνει όταν απολογείσαι»

«Από την απολογία μου τόνισα πολλές φορές, κάτι που δεν χρειάζεται κάποιος να είναι δικαστής για να δει τι συμβαίνει για το σενάριο επιστημονικής φαντασίας που στήθηκε, όλη η δικογραφία προκύπτει από έναν αριθμό τηλεφώνου. Έκανα ερωτήσεις, αλλά απαντήσεις η έδρα δεν δίνει όταν απολογείσαι. Κατέθεσα στην Αστυνομία δύο αιτήματα για να κληθεί ο κάτοχος και χρήστης του τηλεφώνου. Για το τηλέφωνο κάποιου άλλου με προφυλάκισαν. Δεν υπήρχε κανένα άλλο στοιχείο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μένιος Φουρθιώτης.

Ο Μένιος Φουρθιώτης σε νέες… περιπέτειες! Του δίνουν βήμα μέσα από τη φυλακή και ξεκινάει ραδιοφωνικές εκπομπές (Εικόνα) | DotFM.GR

«Δεν έχω τίποτα να φοβηθώ, ξέρω ότι είμαι αθώος και είμαι αθώος»

«Δεν έχω τίποτα να φοβηθώ, ξέρω ότι είμαι αθώος και είμαι αθώος. Ο νόμος, τα ποινικά, η δικονομία θέλει απτές αποδείξεις για να καταδικαστεί κάποιος. Και δεν είναι αστείο. Για εμένα όλη αυτή τη βλάβη ποιος θα μου την πληρώσει;» ξεκαθαρίζει ο παρουσιαστής.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss