Μετά το Death On Nile έρχεται μια ακόμα ταινία βασισμένη σε ιστορία της Agatha Christie – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0 Average: 0]

Tο Χόλιγουντ έχει βαλθεί να κάνει remake ότι υπάρχει, ακόμα και όταν πρόκειται για σπουδαίες ταινίες του κινηματογράφου, σας είχαμε γράψει την γνώμη μας για την ταινία Murder On The Orient Express, ενώ έχουμε πλέον κι αυτή για την ταινία Death On The Nile.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν σταματούν εκεί, μιας και Kenneth Branagh και 20th Century Studios, δουλεύουν μια τρίτη ταινία με τίτλο A Haunting In Venice, βασισμενη σε ιστορία της Agatha Christie. Ανακοινώθηκαν στo cast οι Kyle Allen (Rosaline), Camille Cottin (Call My Agent), Jamie Dornan (Belfast), Tina Fey (30 Rock), Jude Hill (Belfast), Ali Khan (6 Underground), Emma Laird (Mayor of Kingstown), Kelly Reilly (Yellowstone), Riccardo Scamarico (Caravaggio’s Shadow), Michelle Yeoh (Everything Everywhere All at Once). Θα γίνει σε σενάριο του Michael Green. Η σκηνοθεσία φυσικά θα είναι και πάλι από τον Branagh, ενώ θα εστιάζει στην μεταπολεμική Βενετία.
H υπόθεση για την ταινία Death On The Nile έχει ως εξής: Οι διακοπές του Βέλγου ερευνητή Hercule Poirot πάνω σε ένα πολυτελές ποταμόπλοιο, θα εξελιχθούν σε μια απίθανη αναζήτηση ενός δολοφόνου, όταν το ειδυλλιακό ταξίδι του μέλιτος ενός φαινομενικά τέλειου ζευγαριού θα διακοπεί απότομα. Με φόντο τα επικά τοπία της ερήμου και τις μαγευτικές πυραμίδες της Giza, αυτή η ιστορία αχαλίνωτου πάθους και υπέρμετρης ζήλειας, φιλοξενεί μια κοσμολίτικη ομάδα καλοντυμένων ταξιδιωτών και αρκετές ανατροπές, που θα κάνουν τους θεατές να μαντεύουν μέχρι την τελική, σοκαριστική αποκάλυψη.
[embedded content]

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss