Μια ακόμα δυνατή ταινία με τον Nicolas Cage – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0 Average: 0]

O Nicolas Cage αρχίζει να ανεβαίνει το τελευταίο διάστημα καιθα πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Sand and Stones» , η οποία περιγράφεται ως θρίλερ δράσης επιβίωσης. Η παραγωγή πρόκειται να ξεκινήσει μέσα στον μήνα στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας.

Το Sand and Stones βρίσκεται σε έναν κόσμο όπου η κοινωνία έχει καταρρεύσει και ο πληθυσμός έχει πέσει κατακόρυφα. Ο Cage υποδύεται έναν άντρα που κατάφερε να επιβιώσει σε μια απομακρυσμένη αγροικία με τους δίδυμους έφηβους γιους του. Ωστόσο, η οικογένεια δεν είναι ασφαλής. Κάθε βράδυ, μετά τη δύση του ηλίου, «θηριώδη πλάσματα» αρχίζουν να κυνηγούν, σκοτώνοντας οποιοδήποτε ζωντανό ον διασχίσει το μονοπάτι του. Η οικογένεια παλεύει για να επιβιώσει αφού ένας από τους γιους κάνει ένα λάθος που τους ανοίγει για επίθεση.
Το Sand and Stones πρόκειται να σκηνοθετήσει ο Ben Brewer σε σενάριο του Michael Nilon. Ο Brewer είναι ένας σκηνοθέτης διαφημιστικού και μουσικού βίντεο που έκανε το σκηνοθετικό του ντεμπούτο με το The Trust του 2016, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Cage. Είναι επίσης καλλιτέχνης οπτικών εφέ, κυρίως ως ο κορυφαίος καλλιτέχνης οπτικών εφέ στο βραβευμένο από τους κριτικούς Everything Everywhere All At Once. Η μόνη προηγούμενη συγγραφή του Nilon είναι η ταινία δράσης Braven του 2018 του Jason Momoa. Ωστόσο, ο Nilon έχει υπηρετήσει στο παρελθόν ως παραγωγός σε πολλές ταινίες Cage όπως το The Unbearable Weight of Massive Talent, το Willy’s Wonderland και το The Trust.
ΠΗΓΗ

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss