Μια ακόμα ταινία γυρίζεται στην Ελλάδα – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Έχουν ξεκινήσει στο Τρίκερι, τα γυρίσματα της ισπανικής ταινίας “Haunted Heart” του βραβευμένου με Οscar σκηνοθέτη, Fernando Trueba. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας μέσω του Γραφείου Διευκόλυνσης Οπτικοακουστικών παραγωγών Film Office Thessaly, συνεργάζεται στενά με την εταιρία παραγωγής Blonde, για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή των γυρισμάτων και την εξασφάλιση των απαραίτητων αδειοδοτήσεων.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του με τον εκπρόσωπο της Blonde, Νίκο Κυρίτση και ενημερώθηκε για τις ανάγκες της παραγωγής και το χρονοδιάγραμμα των γυρισμάτων, που θα διαρκέσουν μέχρι τις 12 Νοεμβρίου σε Τρίκερι, Αγία Κυριακή και Κόττες. Η παγκόσμια προβολή της ταινίας αναμένεται να αυξήσει σημαντικά το τουριστικό ενδιαφέρον συνολικά για την περιοχή του Πηλίου και να ενισχύσει οικονομικά την τοπική κοινωνία, ενώ παράλληλα συνιστά μεγάλη τουριστική προβολή για τη χώρα στο εξωτερικό, αναδεικνύοντας την θετική εικόνα της ως προορισμού φιλικού για κινηματογραφικά γυρίσματα.
Η εταιρεία Blonde έχει διακριθεί για την δουλειά της σε πολυάριθμες εγχώριες και διεθνείς παραγωγές όπως το «ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ» του Σωτήρη Τσαφούλια για την COSMOTE TV, το TEHRAN για την APPLE TV, το ΤREADSTONE για την UNIVERSAL, το 42C για την COSMOTE και την Tanweer Productions, το ΣΜΥΡΝΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ σε σενάριο Μιμής Ντενίση και σκηνοθεσία Γρηγόρη Καραντινάκη για λογαριασμό της Tanweer Productions και το JACK RYAN (τρίτη σεζόν – καλοκαίρι 2021), μέσω της νεοσύστατης ΒFF IKE, που δημιουργήθηκε …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss