Μια αναφορά λέει ότι το Galaxy S23 Ultra θα διαθέτει κύρια κάμερα 200 megapixel

Ενώ ορισμένοι μπορεί να υποστηρίξουν ότι η μονάδα παρείχε περισσότερα από αρκετά megapixel, έχει περάσει καιρός από τότε που η Samsung ανακοίνωσε τον αισθητήρα 200MP και η νοτιοκορεάτικη εταιρεία είναι πιθανώς έτοιμη για την εκκίνηση μιας συσκευής με αυτό τον αισθητήρα.

Το ETNews αναφέρει ότι η μονάδα Mobile Experience (MX) της Samsung Electronics ενημέρωσε τον συνεργάτη της κάμερας ότι το S23 Ultra θα είναι εξοπλισμένο με κύρια κάμερα 200MP, ώστε να αρχίσουν να εργάζονται σε σχετικά εξαρτήματα.
Η Samsung ανακοίνωσε την πρώτη της κάμερα smartphone 200MP, την ISOCELL HP1 πέρυσι, και τον Ιούνιο, η εταιρεία παρουσίασε μια άλλη έκδοση της που ονομάζεται ISOCELL HP3. Το Motorola X30 Pro που κυκλοφόρησε πρόσφατα είναι το πρώτο smartphone που διαθέτει το HP1 και η Xiaomi λέγεται επίσης ότι εργάζεται σε τηλέφωνο με κάμερα 200MP.
Αν αναρωτιέστε αν η Samsung παρέλειψε τον αριθμό έκδοσης HP2, αυτό δεν ισχύει. Προφανώς, υπάρχει αλλά η Samsung το έχει κρατήσει για το S23 Ultra και αναμένεται να έχει διαφορετικές -και ίσως καλύτερες- προδιαγραφές από τα HP1 και HP3.

Το Galaxy S22 Ultra είναι ένα από τα καλύτερα τηλέφωνα με κάμερα και εκτός από μια κύρια κάμερα 108MP, διαθέτει μονάδα υπερευρείας 12MP, τηλεφακό περισκοπίου 10MP με οπτικό ζουμ 10x και τηλεφακό 10 …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss