Μια νέα άσχημη είδηση για το Netflix αλλά το μέλλον προβλέπεται καλύτερο – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Είχαμε αναφερθεί πριν καιρό ανέφερε πως δεν θα επιτρέπει να υπάρχουν κοινοί λογαριασμοί σε διαφορετικά σπίτια. Ωστόσο αυτό το μέτρο αναμένεται να τεθεί σε ισχύ πιο γρήγορα, μιας και η πλατφόρμα για πρώτη φορά μετά από δεκαετία έχασε συνδρομητές και ένας από τους λόγους φυσικά είναι και το μοίρασμα των κωδικών, που οδηγεί σε χασούρα (τόσο συνδρομητών, όσο και οικονομική). Μάλιστα ανέρχονται σε περίπου 100 εκατομμύρια χρήστες και μετά την έλευση του πρώτου τριμήνου του 2022 υπολογίζεται πως το Netflix έχει 200.000 λιγότερους συνδρομητές. Πάντως οι επενδύσεις δεν θα σταματήσουν όπως αναφέρεται και η αγορά θα επεκταθεί.

Ωστόσο, τα άσχημα νέα δεν σταματούν εκεί, μιας και στο δεύτερο τρίμηνο του 2022 αποκαλύπτοντας ότι έχασε 970.000 συνδρομητές, παρά την εξαιρετική απόδοση που είχε το πρώτο μέρος από την τέταρτη σεζόν του Stranger Things. Βέβαια πλέον διαθέτει πάνω από 220 εκ. συνδρομητές. Πάντως το μέλλον στο Netflix προβλέπεται αισιόδοξο σύμφωνα με τις προβλέψεις και λέγεται πως θα έχει κέρδη για το 3ο τρίμηνο, με πάνω από 1 εκ. νέους συνδρομητές μέχρη τα τέλη Σεπτέμβρη.
Να θυμήσουμε πως υπήρχε η σκέψη για τακτική σχετικά με το φθηνότερο πακέτο με διαφημίσεις που ετοιμάζει η πλατφόρμα, και πλέον επίσημα το Netflix θα το πράξει, ώστε να μπορέσει να κερδίσει κοινό και χρήμα. Μάλιστα τα στοιχεία των συνδρομητών δεν θα …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss