Μιχάλης Ιατρόπουλος: Η τέχνη του Σμαραγδή δεν έχει ανάγκη κανενός είδους κατασκεύασμα

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος βρέθηκε καλεσμένος τις προάλλες στην εκπομπή “Open Weekend” και όταν η Ελένη Τσολάκη τον ρώτησε για όλο αυτό που συνέβη το τελευταίο διάστημα σχετικά με την ταινία που ετοιμάζει ο Γιάννης Σμαραγδής για την οποία ακούστηκε ότι θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο ο Γιώργος Αγγελόπουλος, εκείνος θέλησε να τοποθετηθεί με συγκεκριμένο τρόπο.

Μιχάλης Ιατρόπουλος : Στο νοσοκομείο ο ηθοποιός - Τι συνέβη | in.gr«Βλέπω ότι στέκεται αξιοπρεπώς σε όλο αυτό το δημοσιογραφικό παραλήρημα»

«Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μου είναι πολύ συμπαθής, χωρίς να τον ξέρω τον άνθρωπο, δεν έχω ιδέα ποιος είναι, τι είναι τι κάνει. Βλέπω ότι στέκεται αξιοπρεπώς σε όλο αυτό το δημοσιογραφικό παραλήρημα. Βλέπω του την έχετε πέσει όλοι… Του εύχομαι να πετύχει στο εγχείρημα που κάνει στην υποκριτική τέχνη, με όλη μου την καρδιά», είπε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Μιχάλης Ιατρόπουλος: "Την είπε" on air στη Φαίη Σκορδά - Η αντίδραση της παρουσιάστριας

«Ο κ. Σμαραγδής είναι υπεύθυνος για τις αποφάσεις του και ο κ. Αγγελόπουλος για τις δικές του»

«Ο κ. Σμαραγδής είναι υπεύθυνος για τις αποφάσεις του και ο κ. Αγγελόπουλος για τις δικές του. Δεν ανακατεύομαι σε υποθέσεις άλλων ποτέ και δημόσια δεν κακολογώ ανθρώπους ποτέ. Η τέχνη του κ. Σμαραγδή δεν έχει ανάγκη κανενός είδους κατασκεύασμα», δήλωσε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα: 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss