Μιχάλης Ρέππας: «Δεν δέχομαι ότι δεν ξέρουν τι πάνε να δουν»

Με αφορμή τον ντόρο που ξέσπασε για τις κατά… Λένας Κιτσοπούλου «Σφήκες», ο Μιχάλης Ρέππας κλήθηκε να τοποθετηθεί στο ένθετο «Secret» των «Παραπολιτικών» και την δημοσιογράφο Μαριάνθη Κουνιά. Μάλιστα, ο δημοφιλής σεναριογράφος και ηθοποιός ήταν σαφής σε όσα είπε με αφορμή την παράσταση του Εθνικού θεάτρου.

Ειδικότερα, ο Μιχάλης Ρέππας τόνισε πως «τα όρια στην Τέχνη είναι προσωπικά και για αυτόν που φτιάχνει την παράσταση και για αυτόν που βλέπει την παράσταση. Στο θέατρο, αν δεν σου αρέσει κάτι, μην ξαναπάς να το δεις. Δεν δέχομαι ότι σήμερα, με τόση διαφημιστική καμπάνια, δεν ξέρουν κάποιοι τι πάνε να δουν. Και τα χάνουν όταν ακούσουν κάτι ακραίο».

«Όλοι με τον τρόπο μας σεβόμαστε το κοινό και από σεβασμό κάνουμε τη δουλειά μας. Όμως ο κώδικας σεβασμού του καθενός είναι διαφορετικός από αυτόν κάποιου άλλου. Η Τέχνη όλα τα επιτρέπει, δεν υπάρχει κάτι που να απαγορεύεται σε αυτήν. Εγώ την ώρα που δημιουργώ δεν αυτολογοκρίνομαι. Την παράσταση δεν μπορείς να τη μαντρώσεις» πρόσθεσε, επίσης, ο Μιχάλης Ρέππας στην τοποθέτηση του.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss