Middle-Earth: Shadow of War – Νέο gameplay video

Λαμβάνοντας χώρα στο διάστημα ανάμεσα στα γεγονότα του Χόμπιτ και του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, το Middle-Earth: Shadow of War μάς προσκαλλεί ακόμη μια φορά στον εμβληματικό κόσμο με μάγους, ορκ και ξωτικά, του Τζ. Ρ. Ρ. Τόλκιν.

Μετά την ανακοίνωση της συνέχειας του Shadow of Mordor, η Warner Bros καί η Monolith Productions, δημιουργός του παιχνιδιού, δημοσίευσαν ένα βίντεο 16 λεπτών για την συνέχεια του τίτλου με το όνομα Middle Earth: Shadow of War. Στο εν λόγω βίντεο παρουσιάζεται η εξέλιξη του Nemesis System του προηγούμενου παιχνιδιού.

Εξελίσσοντας το εμβληματικό σύστημα Nemesis του Middle-Earth: Shadow of Mordor, το Middle-Earth: Shadow of War θα θέσει τις πράξεις σας στο επίκεντρο της σύγκρουσης. Πλέον, όχι μόνο οι εχθροί θα αντιδρούν στην παρουσία σας και θα θυμούνται τις προηγούμενές σας συναντήσεις, αλλά επίσης, τα δυναμικά Nemesis Fortresses θα αντιδρούν στις τακτικές σας, ενθαρρύνοντάς σας να αναζητήσετε νέους τρόπους προσέγγισης για την κάθε τοποθεσία. Οι Ακόλουθοι, από την άλλη, θα ορίζουν την ίδια την ιστορία, προσθέτοντας νέες διακλαδώσεις στην αφήγηση μέσω των δικών τους ιστοριών απώλειας, αφοσίωσης και προδοσίας, κτίζοντας έτσι τη διευρυνόμενη ιστορία του κόσμου, κάτι που εγγυάται μια διαφορετική ιστορία για κάθε παίκτη.

Το Middle-Earth: Shadow of War θα κυκλοφορήσει για Playstation 4, Xbox One και PC (Windows 10 καθώς και Steam) στις 22 Αυγούστου 2017.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss