Mike για MadClip: «Με στεναχωρούν τα σχόλια στα social media για τον φίλο μου»

Ο στενός φίλος, ο κολλητός του MadClip, Mike, μίλησε για πρώτη φορά, μετά τον ξαφνικό θάνατο του 34χρονου καλλιτέχνη, στην εκπομπή «Το Πρωινό».

«Νιώθω όπως όταν χάνει κάποιος τον αδερφό του, έτσι αισθάνομαι κι εγώ»

Αρχικά, ο Mike είπε: «Νιώθω όπως όταν χάνει κάποιος τον αδερφό του, έτσι αισθάνομαι κι εγώ» και δήλωσε πως θα είναι αυτός που θα διαβάσει τον επικήδειο για τον τράπερ.

Και συνέχισε λέγοντας: «Με στεναχωρούν τα σχόλια στα social media για τον φίλο μου».

«Έχω ακούσει τόσα κακά σχόλια…»

Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε: «Βγήκα εξαιτίας κάποιων άρθρων που διαβάσαμε και έχω πάρει και τη συγκατάθεση όλων. Διάβασα ότι ήταν μαστουρωμένος και καλά να πάθει. Εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι ο Πιτ ούτε τσιγάρο -ξέρετε ποιο τσιγάρο εννοώ- δεν κάπνιζε. Ούτε με 200 πήγαινε. Δεν πήγαινε με 70, πήγαινε με 150 χλμ/ώρα».

«Διάβασα ότι ήταν μαστουρωμένος και καλά να πάθει»

«Οκ ποιος δεν έχει πάει με λίγο παραπάνω γκάζι στις 2 η ώρα το πρωί με άδεια την παραλιακή; Δεν ήταν σε κόντρα. Χάθηκε ένα νέο παιδί, χάθηκε ένας τράπερ. Έχω ακούσει τόσα κακά σχόλια…», συμπλήρωσε.

«Δεν έπαιρνε ούτε ναρκωτικά, δεν έπινε αλκοόλ, ποτέ δεν οδηγούσε μεθυσμένος»

«Ούτε βιαστής ήταν, ούτε κλέφτης ήταν, ούτε τα λεφτά του έπαιρνε από εμάς. Δεν έπαιρνε ούτε ναρκωτικά, δεν έπινε αλκοόλ, ποτέ δεν οδηγούσε μεθυσμένος. Δεν είναι αλήτης. Αν ισχύει αυτό που ακούμε όλοι ότι υπήρχε νερό από τα ποτιστήρια του δήμου, πάτησε τα νερά, και έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου» πρόσθεσε ο Mike.

«Δεν είναι αλήτης»

Δείτε παρακάτω:

Σήμερα η κηδεία και η ταφή του MadClip

Να σημειωθεί, πως η εξόδιος ακολουθία του MadClip θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Δευτέρας (6/9) στις 14.30 στην εκκλησία Παναγίτσα στο Παλαιό Φάληρο, ενώ στις 16.30 θα γίνει η ταφή του 34χρονου καλλιτέχνη στο κοιμητήριο της περιοχής.

Συντετριμμένοι οι φίλου του MadClip για τον χαμό του τράπερ

Συντετριμμένοι είναι και άλλοι φίλοι του MadClip και γνωστοί καλλιτέχνες της εγχώριας μουσικής βιομηχανίας.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss