Μιμή Ντενίση: «Πιστεύω ότι οι άντρες με φοβούνται λόγω της δυναμικότητάς μου»

Συνέντευξη στο Dot και τη Γωγώ Αυγερινοπούλου έδωσε η Μιμή Ντενίση, η οποία μίλησε για τα επαγγελματικά της, τη μητέρα της, την κόρη της και την πολιτική.

«Ήταν μέγα λάθος της επιτροπής της υφυπουργού Πολιτισμού που δεν προτάθηκε για Όσκαρ»

«Η Ολυμπία Δουκάκη με ενέπνευσε να γράψω για τη Σμύρνη. Με αφορμή το “Σμύρνη μου αγαπημένη”, η Guardian αναδημοσίευσε μαρτυρίες δημοσιογράφων του ’22. Δεν στεναχωρήθηκα που δεν προτάθηκε για Όσκαρ γιατί ξέρω τους Έλληνες. Ήταν μέγα λάθος της επιτροπής της υφυπουργού Πολιτισμού που δεν προτάθηκε για Όσκαρ. Σκέφτομαι να κάνω μίνι σειρά το “Κι από Σμύρνη Σαλονίκη”», είπε αρχικά η Μιμή Ντενίση.

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη με έβγαλε στο θέατρο»

Η Μιμή Ντενίση είπε στη συνέχεια: «Η μητέρα μου ήταν πολύ δυναμική και φεμινίστρια. Ποτέ δεν με προέτρεψε να κάνω σχέση με κάποιον απλώς επειδή είναι πλούσιος. Έγινα δημοφιλής μέσα από τον Γιούγκερμαν. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη με έβγαλε στο θέατρο. Δεν είμαι καθόλου αρχομανής. Αυτό που με ελκύει σε έναν άντρα είναι το μυαλό. Έχω σκεφτεί πολλές φορές να ασχοληθώ με την πολιτική. Πιστεύω ότι οι άντρες με φοβούνται λόγω της δυναμικότητάς μου. Μου λείπει ένας σύντροφος αυτή την περίοδο». Επίσης, η Μιμή Ντενίση είπε: «Ακούω τις συμβουλές που μου δίνει η κόρη μου. Είμαι έτοιμη να γίνω γιαγιά».

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss