Μπάχαλο με την σειρά The Nevers που κόπηκε και έφυγε από το HBO Max – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0 Average: 0]

H σειρά φαντασίας The Nevers από το HBO που λέγεται πως είναι σαν… X-Men εποχής έκανε ρεκόρ για το HBO Max τον Απρίλη του 2021. Συγκεκριμένα το πρώτο επεισόδιο αποτέλεσε την τότε πιο επιτυχημένη πρεμιέρα της πλατφόρμας και ξεπερνώντας μεταξύ άλλων τα Lovecraft Country και The Undoing. Ωστόσο, αυτό είναι στο παρελθόν κι επίσημα, μιας και η σειρά δεν ανήκει πλέον στο HBO Max (όπως και το Westworld), ενώ παράλληλα κόπηκε, χωρίς να έχει προβληθεί καν το δεύτερο μισό της πρώτης σεζόν. Η σειρά είχε 6 επεισόδια στο HBO Max, ενώ τα υπόλοιπα που θα την ολοκλήρωναν είναι στον… αέρα και μένει να δούμε αν θα βρει νέο “σπίτι” και αν θα έχει κανονικό φινάλε.

H σειρά αναφέρεται ως ένα επικό δράμα επιστημονικής φαντασίας όπου πρωταγωνιστεί μια συμμορία γυναικών με ασυνήθιστες ικανότητες, που θα αντιμετωπίσουν αδυσώπητους εχθρούς, σε μια αποστολή που θα αλλάξει τον κόσμο.
Η δημιουργία ήταν του Joss Whedon αρχικά αλλά τον αντικατέστησε η Philippa Goslett (Mary Magdalene, How to Talk to Girls at Parties). Πρωταγωνιστούν οι Laura Donnelly, Olivia Williams, James Norton, Tom Riley, Ann Skelly, Ben Chaplin, Pip Torrens, Zackary Momoh, Amy Manson, Nick Frost, Denis O’Hare και αρκετοί ακόμα.
[embedded content]

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss