Μπέττυ Μαγγίρα: Όταν βγήκα και πήγα σπίτι, κατέρρευσα

Με αφορμή τη συνέντευξη του Στάθη Μαντζώρου και την αναφορά του στο πρόβλημα υγείας του παιδιού του, η Μπέττυ Μαγγίρα προχώρησε σήμερα, Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου, σε μια ειλικρινή εξομολόγηση στον αέρα της εκπομπής της.

«Όταν ήταν 45 ημερών έκανε πυρετό και νοσηλευτήκαμε με βρογχιολίτιδα, έμεινα πέντε μέρες μέσα»

Αρχικά, η όμορφη παρουσιάστρια ανέφερε: «Η Καλλινίκη, 45 ημερών, μου είχε πει η γιατρός ότι πρέπει να προσέχω και δεν έστελνα την Ανδριάνα στον παιδικό σταθμό για να μην πάρει κάποια ίωση και κολλήσει το μωράκι. Όταν ήταν 45 ημερών έκανε πυρετό και νοσηλευτήκαμε με βρογχιολίτιδα, έμεινα πέντε μέρες μέσα».

« Φαντάσου, δηλαδή, σε αυτό το βρέφος να το τρυπήσεις για να βάλεις ορό»

«Τι να σας πω, έχασα το φως μου, γιατί είναι και πάρα πολύ βρέφος. Φαντάσου, δηλαδή, σε αυτό το βρέφος να το τρυπήσεις για να βάλεις ορό. Να κλαίω συνέχεια, να μου λένε οι νοσοκόμες “κυρία Μαγγίρα, όλα θα πάνε καλά” κι εγώ ήμουν συνέχεια μέσα στα κλάματα», συνέχισε η ίδια.

«Δεν είχα καμία δύναμη, καμία ενέργεια. Μου πήρε πολύ καιρό να συνέλθω»

Η Μπέττυ Μαγγίρα είπε επίσης: «Όταν βγήκα και πήγα σπίτι, κατέρρευσα. Δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι, ήταν σαν να μην έδινε εντολή ο εγκέφαλος. Δεν είχα καμία δύναμη, καμία ενέργεια. Μου πήρε πολύ καιρό να συνέλθω. Όλο αυτό είναι σοκαριστικό. Κανένας γονιός να μην περνάει τέτοια πράγματα».

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss