Μπιμπίλας για Χατζηαγγελάκη: «Πόσο βλαξ μπορεί να είναι κάποιος για να κάνει φάρσα στο θέατρο που παίζει;»

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης έκανε φάρσα για τοποθέτηση βόμβας στο θέατρο όπου εργάζεται και ο Σπύρος Μπιμπίλας μένει άναυδος με όσα ακούει. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και δεν μάσησε τα λόγια του.

«Εμείς οι ηθοποιοί, με όλα αυτά που τραβάμε, μάλλον έχουμε τρελαθεί»

Ειδικότερα, είπε: «Εμείς οι ηθοποιοί, με όλα αυτά που τραβάμε, μάλλον έχουμε τρελαθεί. Άλλοι φεύγουν για να πάνε στα reality, άλλοι αρρωσταίνουν, δεν το λένε και συμμετέχουν σε παραστάσεις και κολλάνε οι άλλοι δίπλα τους, άλλοι κάνουν ηλίθιες φάρσες. Αυτό το πράγμα δεν έχει και προηγούμενο».

«Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο προσωπικά, αλλά στεναχωριέμαι πάρα πολύ»

Και συνέχισε λέγοντας: «Πόσο βλαξ μπορεί να είναι κάποιος για να κάνει φάρσα στο ίδιο θέατρο που παίζει; Δεν μπορεί να το συλλάβει ο νους μου. Δηλαδή, το έκανε για να κάνει διαφήμιση στο θέατρο; Δυσφήμιση είναι. Στον εαυτό του; Πάλι δυσφήμιση είναι».

Επίσης, ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ συμπλήρωσε: «Το έκανε για να σπάει πλάκα; Ε, τότε είναι βλαξ. Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο προσωπικά, αλλά στεναχωριέμαι πάρα πολύ που ένας ηθοποιός έκανε εις βάρος του θεάτρου που παίζει πλάκα. Νομίζω ότι είναι και αδίκημα αυτό».

«Τώρα τελευταία μένω άναυδος από όλα αυτά που κάνουν οι ηθοποιοί»

Αμέσως μετά, ο Σπύρος Μπιμπίλας τόνισε: «Τώρα τελευταία μένω άναυδος από όλα αυτά που κάνουν οι ηθοποιοί. Μάλλον μας έχει πειράξει όλο αυτό που τραβάμε και μας έχει έρθει τρέλα στο κεφάλι κατευθείαν».

Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό»:

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.