Μυδοπίλαφο από τον Γιώργο Τσούλη

#tsoulotip: Όσα μύδια δεν ανοίξουν, δεν τα τρώμε.

ΥΛΙΚΑ

250 γρ. ρύζι νυχάκι

180 γρ. μύδια

1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη

½ ντομάτα, χωρίς σπόρια, κομμένη σε κυβάκια

1 φρέσκο κρεμμύδι, λεπτοκομμένο

50 ml. ελαιόλαδο

2 φύλλα δάφνης

20 ml. ούζο

½ μάτσο του άνηθου, ψιλοκομμένο

750 ml. ζεστό νερό

Ξύσμα και χυμό από 1 λεμόνι

Αλάτι

Πιπέρι

Ωμό ελαιόλαδο για το σερβίρισμα

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

Πηγή
Author:

More Stories
Η διαίσθηση είναι η υψηλότερη μορφή ευφυΐας
%d bloggers like this: