Nέα σειρά του Netflix που βασίζεται σε βιβλίο – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0    Average: 0/5]


Οι σειρές τα τελευταία χρόνια έχουν πάρει σταθερά ανοδική πορεία, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ολοένα και περισσότερες, με την σειρά του Netflix “Anatomy of a Scandal” να δείχνει ενδιαφέρουσα και με καλό cast.

H υπόθεση από το βιβλίο  της Sarah Vaughan στο οποίο βασίζεται είναι η εξής: “Κάποιες φορές είναι καλύτερο να μην ξέρεις. Ο Τζέιμς φαίνεται να τα έχει όλα: είναι όμορφος, χαρισματικός, καλός πατέρας και επιτυχημένο δημόσιο πρόσωπο. Κι όμως, κατηγορείται για ένα φοβερό έγκλημα. Η γυναίκα του, Σόφι, είναι πεπεισμένη πως είναι αθώος. Αλλά η Κέιτ, η δημόσια κατήγορος που έχει αναλάβει την υπόθεση, έχει κάθε λόγο να πιστεύει το αντίθετο. Είναι βέβαιη πως ο Τζέιμς είναι ένοχος και είναι αποφασισμένη να τον κάνει να πληρώσει. Ποια έχει δίκιο και ποια άδικο; Η σύζυγος, που παλεύει να σώσει την υπόληψη του αγαπημένου της και να προστατέψει την οικογένειά της, ή μήπως η ενάγουσα δικηγόρος που πιστεύει πως η δικαιοσύνη έπρεπε να έχει αποδοθεί εδώ και καιρό; Δύο γυναίκες βρίσκονται σ’ έναν κυκεώνα γεγονότων, που περιλαμβάνουν ερωτικά σκάνδαλα, πολιτική, φαντάσματα του παρελθόντος, διαφθορά και ηθικά διλήμματα. Μόνο μία θα δικαιωθεί…”

Η σειρά θα έχει 6 επεισόδια και έχουν ανακοινωθεί οι Sienna Miller, Michelle Dockery, Rupert Friend, ενώ περιμένουμε περισσότερα.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss