Ναταλία Γερμανού: Η τηλεόραση δεν είναι one person show, όποιος το πιστεύει αυτό χάνει

Η Ναταλία Γερμανού μέσα από τα social media θέλησε να εκφράσει τα δικά της «ευχαριστώ» στους συνεργάτες της με έναν σύντομο απολογισμό, έπειτα από το ρίξιμο αυλαίας για αυτή την τηλεοπτική σεζόν.

Συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ναταλία Γερμανού επέλεξε να δημοσιεύσει φωτογραφικά στιγμιότυπα μαζί με όλη την τηλεοπτική της ομάδα από την τελευταία εκπομπή συνοδεία ενός τρυφερού μηνύματος.

Σε αυτή της την ανάρτησή η όμορφη παρουσιάστρια έγραψε: «Ο ΡΑΦ μου, το Εβελινάκι μου, το Ναταλάκι μου, ο Δημήτρης μου, ο τηλεοπτικός μας executive Χρήστος και ο ψηλέας που μας κέρδισε όλους, ο Γιάννης μου. Και βέβαια ο Βασίλης μου. Ο αρχισυντάκτης με τον οποίον η φράση “να βρεις άλλη παρουσιάστρια” – “φυσικά θα βρω, δεν σε αντέχω άλλο” κρύβει πάντα την αγάπη των χρόνων που μας ενώνουν. 😂 Η τηλεόραση δεν είναι one person show, όποιος το πιστεύει αυτό χάνει. Θέλει ομάδα, αγάπη, σεβασμό, ευγένεια. Σας ευχαριστώ όλους που κάθε χρόνο με κάνετε και λίγο καλύτερη. Αγαπημένοι τηλεθεατές καλή αντάμωση! ❤️🤞🏼🧿 @alphatv @kalyteradeginetai».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss