Nέα λειτουργία του YouTube για εύκολη δημιουργία Short βίντεο, τύπου TikTok

Το YouTube παρουσίασε ένα νέο εργαλείο που διευκολύνει τους δημιουργούς να μετατρέπουν κανονικά βίντεο σε Shorts, την «απάντηση» δηλαδή της δημοφιλούς υπηρεσίας στο TikTok που διακρίνεται για τα βίντεο με την πολύ μικρή διάρκεια.

Η διαδικασία είναι σχετικά εύκολη. Αρχικά θα πρέπει να φορτώσετε κάποιο βίντεό σας και στη συνέχεια θα δείτε ένα νέο εργαλείο κάτω από το “Create” (Δημιουργία) που ονομάζεται “Επεξεργασία σε Short” ακριβώς μέσα στην κύρια εφαρμογή του YouTube. Το εργαλείο επιτρέπει την επιλογή έως και 60 δευτερολέπτων από το βίντεο, για να το φέρετε στη συνέχεια στον editor του Shorts, όπου μπορείτε να προσθέσετε φίλτρα κειμένου ή πρόσθετο βίντεο και, στη συνέχεια, να το ανεβάσετε ως Short. 
Αφού ανεβάσετε το Short, αυτό συνδέεται με το πλήρες βίντεο από το οποίο προέρχεται μέσω του συνδέσμου “Created from” στο κάτω μέρος του βίντεο. Αυτό επιτρέπει στους δημιουργούς να χρησιμοποιούν τα Shorts ως εργαλεία προώθησης του κύριου βίντεο, συμβάλλοντας στην αύξηση των προβολών και της συμμετοχής. Ωστόσο, το εργαλείο λειτουργεί μόνο για το δικό σας περιεχόμενο, σε αντίθεση με τη λειτουργία Cut, η οποία σας επιτρέπει να «αναμειγνύετε» περιεχόμενο από οποιοδήποτε βίντεο.

Η τεράστια επιτυχία του TikTok έχει αναγκάσει όλα τα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης να ανταποκριθούν με κάποιον τρόπο. Σε αυτά περιλαμβάνεται το Facebook και το Instagram, που πρόσφατα ανακοίνωσαν …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss