Νέλλη Γκίνη: «Επένδυσα σε θεατρικές παραγωγές που με έφεραν σε πολύ δύσκολη θέση»

Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Ανδρέα Θεοδώρου έδωσε η Νέλλη Γκίνη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τις θεατρικές παραγωγές που την έφεραν σε δύσκολη οικονομικά θέση, αλλά και για το γεγονός ότι πλέουν ζητούν από τους ηθοποιούς στα κάστινγκ τον αριθμό των followers.

  • Μετά από τόσα χρόνια καριέρας έχετε επαγγελματικά απωθημένα;

Σίγουρα υπάρχουν ρόλοι που θα ήθελα να έχω παίξει, όμως όλα αυτά τα χρόνιααισθάνομαι τυχερή που υπηρετώ ένα επάγγελμα που στο μεγαλύτερο κομμάτι του μόνο χαρά μου έχει προσφέρει.

  • Σήμερα βλέπετε τις ταινίες σας;

Παλαιότερα δεν τις έβλεπα καθόλου, όμως τα τελευταία χρόνια τις βλέπω και συγκινούμαι. Με γυρίζουν πίσω σε χρόνια με πολλή δουλειά αλλά πιο ανέμελα και χαρούμενα.

  • Ζήσατε στις χρυσές εποχές του κινηματογράφου, καταφέρατε να δημιουργήσετε μια αξιόλογη περιουσία; Ή υπήρξαν φορές που αντιμετωπίσατε οικονομικές δυσκολίες;

Δούλεψα σκληρά και πολλές ώρες και φυσικά κέρδισα χρήματα. Θα μπορούσα να έχω κάνει μια καλή περιουσία αν δεν είχα επενδύσει σε θεατρικές παραγωγές που μ’ έφεραν σε πολύ δύσκολη οικονομική θέση.

  • Πώς σας φαίνεται ότι τελευταία οι παραγωγοί ζητούν από ηθοποιούς να τους πουν τον αριθμό των followers τους για να τους πάρουν σε κάποια δουλειά;

Είναι το φαίνομαι της εποχής τι να πω… Μόνο θλίψη μπορώ να νιώσω. Κάποτε αυτό που μετρούσε ήταν το ταλέντο και η σκληρή δουλειά.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss