Νέο μπάχαλο από την Warner Bros. με αλλαγές στις ταινίες Aquaman And The Lost Kingdom και Shazam: Fury Of Gods

Βαθμολόγησε το άρθρο

Υπάρχει o χαμός στην Warner Bros. με όλα όσα έχουν γίνει και σαν να μην έφταναν όλα αυτά υπάρχουν αλλαγές στα sequel των Aquaman και Shazam. Συγκεκριμένα, τo “Shazam! Fury of the Gods” θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Μαρτίου (αντί για τον προσεχή Δεκέμβρη που θα βγει και το Avatar 2) και πάει στη θέση του “Aquaman and the Lost Kingdom”, που θα βγει στις 24 Δεκεμβρίου 2023. Τα Black Adam και Flash μένουν στην θέση τους, τουλάχιστον για την ώρα.

Shazam! Fury of the Gods
Το Shazam! Fury of the Gods συνεχίζει την ιστορία του έφηβου Billy Batson, ο οποίος όταν φωνάζει τη μαγική λέξη SHAZAM!, μεταμορφώνεται στην ενήλικη εκδοχή του σούπερ ήρωα Shazam. Στο sequel θα δούμε την Ηelen Mirren που θα υποδυθεί την Hespera, κόρη του Άτλαντ και την Lucy Liu ως μια ακόμα villain, την Kalypso. Η σκηνοθεσία είναι του David F. Sandberg, ενώ πρωταγωνιστούν εκτός των προαναφερθέντων και οι Adam Brody, Jack Dylan Grazer, Marta Milans, Asher Angel, Faithe Herman, Rachel Zegler.
[embedded content]
Aquaman and the Lost Kingdom
Στην συνέχεια θα επιστρέψει ο σκηνοθέτης James Wan, ενώ εκτός του Momoa παίζουν οι Amber Heard, Patrick Wilson, Yahya Abdul-Mateen II, Dolph Lundgren, Temuera Morrison, Pilou Asbæk και νέα πρόσωπα είναι οι Jani Zhao, Indya Moore, Vincent Regan. Παράλληλα θα εμφανιστεί και ο Ben Affleck στον ρόλο του Batman.

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss