Νίκος Κοκλώνης: Τα γενέθλια και το βίντεο-έκπληξη από τους συνεργάτες του

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο Νίκος Κοκλώνης και οι συνεργάτες του στην εταιρεία παραγωγής του, «Barking Well Media», δεν μπορούσαν να τον αφήσουν έτσι και γι’ αυτό του ετοίμασαν ένα τρυφερό βίντεο-έκπληξη.

Ο επιχειρηματίας, παραγωγός και τηλεπαρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης τα τελευταία χρόνια έχει αποδείξει πως με σκληρή δουλειά, ταλέντο και δημιουργικότητα όλα είναι δυνατά, ενώ ουκ ολίγοι διατηρούν την άποψη πως όπου εμπλέκεται ο ίδιος τα πάντα μετατρέπονται σε κάτι επιτυχημένο, σαν να έχει το άγγιγμα του Μίδα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

//www.instagram.com/embed.js

Η επαγγελματική πορεία του Νίκου Κοκλώνη

Να σημειωθεί επίσης, πως πέρα από ιδρυτής της εταιρείας τηλεοπτικών παραγωγών «Barking Well Media», ο Νίκος Κοκλώνης και εκδότης του περιοδικού «ΟΚ!» στην Ελλάδα, καθώς και της ενημερωτικής ιστοσελίδας Znews.

Ενώ παλαιότερα υπήρξε ιδρυτής και ιδιοκτήτης της εταιρείας AirFastTickets, η οποία έκανε ιδιαίτερη αίσθηση στην ταξιδιωτική αγορά.

Πλέον, ο 37χρονος -πλέον- (γεν. 1983) επιχειρηματίας δίνει ιδιαίτερη προσοχή και έμφαση στα τηλεοπτικά πράγματα και εμπλέκεται με επιτυχημένες και αγαπητές από το κοινό παραγωγές.

Ενδεικτικά, η εταιρεία του Νίκου Κοκλώνη, «Barking Well Media» συμμετείχε στις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές του OPEN, «Ευτυχείτε» και «Έλα Χαμογέλα!», ενώ επιμελούνταν συνολικά και άλλες εκπομπές του ίδιου σταθμού όπως το «Just The 2 Of Us», το «Style Me Up», το «Μy Greece», το «Γράμμα για σένα», τις «Γλυκιές αλχημείες».

Παράλληλα, εμπλεκόταν και με την εκπομπή «Roomies» του Mega Channel με παρουσιάστριες τις Μαρία Σολωμού, Κατερίνα Ζαρίφη και Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss