Νίκος Πολυδερόπουλος: Πηγαίνοντας στο Άγιο Όρος με αναζητώ και με βρίσκω όταν με χάνω

Με αφορμή την επιτυχημένη σειρά του MEGA, «Μαύρο Ρόδο», παραχώρησε συνέντευξη ο Νίκος Πολυδερόπουλος στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και τον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη.

«Δεν έχουμε κάποια ενημέρωση και νομίζω πως δεν θα συνεχίσει το Μαύρο Ρόδο την επόμενη τηλεοπτική σεζόν»

Ειδικότερα, ο Νίκος Πολυδερόπουλος εξομολογήθηκε: «Η φετινή ήταν μια όμορφη χρονιά με καλή συνεργασία, καλούς συναδέλφους, καλούς συντελεστές. Μια ωραία σειρά η οποία, όπως βλέπουμε, οδεύει προς το τέλος. Δεν έχουμε κάποια ενημέρωση και νομίζω πως δεν θα συνεχίσει το Μαύρο Ρόδο την επόμενη τηλεοπτική σεζόν».

«Ήταν ένα χειρουργείο πάλι για να περπατήσω, να φτιάξω δηλαδή το πόδι μου γιατί το είχα καταστρέψει»

Και συνέχισε λέγοντας: «Στο Μαύρο Ρόδο η πιο δύσκολη σκηνή που γύρισα ήταν το χειρουργείο γιατί είχα υποστεί και εγώ ένα χειρουργείο παλαιότερα με το πόδι μου. Οπότε μου έφερε αναμνήσεις από το παρελθόν που δεν ήταν και τόσο ωραία η στιγμή».

«Δυσκολεύτηκα στο γύρισμα αλλά αυτό μου έδωσε τη δυνατότητα να φέρω τις εικόνες από το παρελθόν και να μπορέσω να τις βάλω στη σκηνή. Ήταν ένα χειρουργείο πάλι για να περπατήσω, να φτιάξω δηλαδή το πόδι μου γιατί το είχα καταστρέψει», συμπλήρωσε ο ίδιος.

«Πηγαίνοντας στο Άγιο Όρος με αναζητώ και με βρίσκω όταν με χάνω. Πολλές φορές πηγαίνοντας εκεί νιώθω μια αυτογνωσία και την αγάπη που έχει η θρησκεία μας» πρόσθεσε, ακόμα, ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss