Νίκος Πορτοκάλογλου: Έγινε παππούς

Ο μεγάλος τραγουδιστής Νίκος Πορτοκάλογλου έγινε παππούς και έγραψε μία ιδιαίτερη ανάρτηση για την εγγονή του, που ανέβασε στο Instagram.

Viral έγινε ο Νίκος Πορτοκάλογλου ποζάροντας με την εγγονή του. Η κόρη του έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, γεμίζοντας με ευτυχία τον διάσημο τραγουδιστή και συνθέτη.

Πιο συγκεκριμένα, κατακλυσμό ευχών δέχθηκε ο αγαπημένος τραγουδιστής σημειώνοντας ακόμη μια επιτυχία, αυτή τη φορά στην προσωπική του ζωή. Η κόρη του έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το οποίο είναι η τρίτη γυναίκα της ζωής του, όπως έγραψε ο ίδιος στον λογαριασμό του.

Η ανάρτηση

«Είμαι ένας τυχερός άνθρωπος που έχει αποκτήσει πλέον τρεις κόρες. Γιατί η κόρη της κόρης μου είναι δυο φορές κόρη! Καλή εβδομάδα αγαπητοί μου», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα ο Νίκος Πορτοκάλογλου ποστάροντας μια συγκλονιστική φωτογραφία όπου κρατά αγκαλιά το μωρό.

Νίκος Πορτοκάλογλου

Λίγα λόγια για τον τραγουδιστή

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου είναι Έλληνας μουσικός και τραγουδοποιός. Σήμερα ακολουθεί προσωπική πορεία έχοντας κυκλοφορήσει αρκετούς δίσκους. Από το φθινόπωρο του 2020 παρουσιάζει την εκπομπή Μουσικό Κουτί με την Ρένα Μόρφη

Γεννήθηκε στον Βόλο στις 30 Δεκεμβρίου του 1957 και προέρχεται από προσφυγική οικογένεια. Έζησε και μεγάλωσε στην Νέα Σμύρνη, όπου εγκαταστάθηκε η οικογένειά του όταν ήταν τεσσάρων ετών. Η αγάπη του για την κιθάρα εκδηλώθηκε στα πρώτα εφηβικά του χρόνια. Τότε απόκτησε την πρώτη του κιθάρα και άρχισε να μελετά μόνος επί ώρες, ακούγοντας και τραγούδια των Rolling Stones, Beatles, Τζίμι Χέντριξ, Μπομπ Ντίλαν κ.α.. Στα πρώτα χρόνια του λυκείου συμμετείχε στο συγκρότημα που δημιούργησε με συμμαθητές του και το οποίο έπαιζε κυρίως τα νεανικά τραγούδια της εποχής.

Το 1980 ίδρυσε το συγκρότημα Φατμέ μαζί με τους φίλους του Οδυσσέα Τσάκαλο (ντραμς) και Δημήτρη Καλατζή (μπάσο). Ο πρώτος δίσκος του συγκροτήματος κυκλοφόρησε το 1981 με παραγωγό τον Τάσο Φαληρέα. Στη συνέχεια, στο συγκρότημα προστέθηκε ο Μιχάλης Μουστάκης (πλήκτρα). Το 1989, το συγκρότημα διαλύθηκε και ο Νίκος Πορτοκάλογλου ακολούθησε προσωπική πορεία.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss