Νόνη Δούνια: «Κατακλύστηκαν από φόβο όταν έκανα το χειρουργείο που διήρκεσε 6 ώρες»

Με αφορμή την τηλεοπτική της επάνοδο, μέσα από το MEGA, η Νόνη Δούνια παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ!» και τον δημοσιογράφο Πάνο Τσουκαρά. Μεταξύ άλλων, δε, το εντυπωσιακό μοντέλο και πρώην βουλευτής της ΝΔ μίλησε για την μακρόχρονη κοινή διαδρομή με τον σύζυγο της αλλά και την περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε η ίδια στο πρόσφατο παρελθόν.

Η Νόνη Δούνια με την κόρη της Ρία στο θέατρο

  • Μια ακόμη ιδιότητα σου είναι αυτή της συζύγου, τα τελευταία 19 χρόνια με τον Κυριάκο Μουρατίδη.

Είμαστε μαζί από το 2002 και παντρευτήκαμε το 2004. Ο άντρας μου θέλει να κάνουμε ανανέωση όρκων αλλά εγώ του λέω: «Ούτε τον ίδιο άντρα δεν παντρεύομαι ξανά»! Σίγουρα οι σχέσεις είναι δύσκολες. Τίποτα δεν είναι εύκολο στη ζωή αλλά αυτό είναι και το ωραίο. Είμαστε μαζί συνειδητά.

Είναι επίσης εξαιρετικός πατέρας, κάτι που εκτιμώ πολύ. Για εμένα όμως οι άνθρωποι που αξίζουν να βρίσκονται στη ζωή μας είναι αυτοί που στέκονται στο πλευρό μας στα δύσκολα, γιατί στα εύκολα είναι όλοι εκεί. Πορεύομαι στη ζωή με έναν άνθρωπο που είναι εκεί στα δύσκολα.

Νόνη Δούνια: Η ηλικία της, τα 20 χρόνια σχέσης με τον Κυριάκο Μουρατίδη και  τα δύο παιδιά! | Gossip-tv.gr

  • Αναφέρεσαι και στο πρόσφατο καρδιολογικό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισες;

Εκεί να σου πω ότι εγώ ήμουν το στήριγμα της οικογένειας. Όταν ένας δικός σου άνθρωπος αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας, σε κατακλύζει ο φόβος. Αυτό έπαθαν και οι δικοί μου άνθρωποι. Εγώ ήμουν τρομερά ψύχραιμη. Δεν μπορείς να τα χειριστείς αλλιώς αυτά τα ζητήματα. Έκανα ένα χειρουργείο που διήρκεσε 6 ώρες.

Ήξερα από τα 25 μου πως κάποια στιγμή στη ζωή μου θα χρειαζόταν να το κάνω. Ποτέ δεν είπα όμως «γιατί σε μένα;» γιατί δεν πιστεύω πως μου έχει συμβεί κάτι κακό. Είμαι ευλογημένος άνθρωπος. Έτσι αισθάνομαι τουλάχιστον.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss