Ντόρα Μακρυγιάννη: «Αφού έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις, καταλήξαμε ότι είναι ψυχοσωματικό»

Η Ντόρα Μακρυγιάννη έδωσε συνέντευξη στην RealL!fe και στην Κορύνα Μανταγάρη και μίλησε για το ψυχοσωματικό που την ταλαιπωρεί.

  • Εξαιτίας των έντονων ρυθμών αντέδρασε το σώμα σου με ψυχοσωματικό;

Ναι, τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχω ένα βουητό στα αυτιά. Αφού έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις, καταλήξαμε ότι είναι ψυχοσωματικό. Το κατάλαβα πέρυσι ότι είναι ψυχοσωματικό που είχε εξαφανιστεί γιατί πέρασα μεγάλο μέρος του χειμώνα στο Αίγιο, παρόλο που είχα γυρίσματα για τη σειρά της ΕΡΤ «Κάνε ότι κοιμάσαι». Δυστυχώς, με το που επέστρεψα στην πόλη και ξεκίνησα εντατικά γυρίσματα, επέστρεψε και αυτό.

Ντόρα Μακρυγιάννη: Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή και το όνειρο για  τη δημιουργία οικογένειας

  • Τώρα δηλαδή το βιώνεις;

Ναι, δυστυχώς. Δεν γίνεται να ρίχνεις τόσο εύκολα τους ρυθμούς σου ως άνθρωπος, αλλά θα το βρω. Έχω ξεκινήσει και ψυχανάλυση και κάτι θα γίνει. Δυστυχώς, έτσι όπως έχουν τα πράγματα, είναι δύσκολο να είσαι ξέγνοιαστος.

Πέρυσι που έμεινα στο Αίγιο συνειδητοποίησα ότι είχα ξεχάσει να είμαι ήρεμη. Πέρασε πολύς καιρός για να καταφέρω να κοιμηθώ μεσημέρι ξέγνοιαστη. Θέλω να κάνω και θέατρο και κινηματογράφο, αλλά δεν υπάρχει ο χρόνος, κάνω καθημερινά δεκάωρα γυρίσματα και υπάρχει συζήτηση για θέατρο πριν το Πάσχα. Αλλά προς το παρόν κάνουμε γυρίσματα για το «Μετά τη φωτιά» και είμαι πολύ χαρούμενη που συμμετέχω σε αυτήν τη σειρά.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss