Σε μια κυνική παραδοχή προχώρησε ο Άρης Πορτοσάλτε, σχετικά με το ζήτημα της χθεσινή κυβίστηση μεγατόνων του Άδωνι Γεωργιάδη αναφορικά με την φαρμακευτική κάνναβη. Με «πελάτες» παρομοίωσε τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας ο δημοσιογράφος, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων πως «η πελατεία η δεξιά ακούει φαρμακευτική κάνναβη και της σηκώνεται η τρίχα».

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ δήλωσε ότι η Νέα Δημοκρατία για λόγους ψηφοθηρικούς ήταν ενάντια στη φαρμακευτική κάνναβη ως αντιπολίτευση και μετά την ομολογία του Άδωνι Γεωργιάδη από το βήμα της Βουλής ότι άλλα έλεγε η ΝΔ το 2018 κι άλλα λέει σήμερα και την εκθείαση του Νίκου Καρανίκα για τη συμβολή του, και ο Άρης Πορτοσάλτε σχολίασε το θέμα ως εξής: «Δεν το μελέτησαν σωστά ως αντιπολίτευση το θέμα της φαρμακευτικής κάνναβης. Ήταν σε κόντρα με τη φαρμακευτική κάνναβη για λόγους ψηφοθηρικούς, γιατί η πελατεία η δεξιά ακούει φαρμακευτική κάνναβη και της σηκώνεται η τρίχα». Ο παρουσιαστής της εκπομπής Δημήτρης Οικονόμου μάλιστα, συμπλήρωσε: «νομίζουν ότι θα κάνουν μπάφο όλοι οι Έλληνες».

Θυμίζουμε πως στροφή 180 μοιρών έκανε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων για το ζήτημα της φαρμακευτικής κάνναβης καθώς λίγα χρόνια μετά από την τοποθέτηση του ότι «η πρώτη επένδυση του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο… μπάφος» αλλά και τη σχετική καταψήφιση από πλευράς του, παραδέχθηκε ότι «κάναμε λάθος το 2018» και τη συμβολή του Ν. Καρανίκα στο θέμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2017 ο Αδ. Γεωργιάδης, όντας στην αντιπολίτευση, δήλωνε: «Ψάχνω εδώ και δυόμισι χρόνια να δω ποια είναι η πρώτη επένδυση που έχει φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα. Γιατί δεν έχει φέρει καμία. Fraport, αεροδρόμια, Cosco.Όλα είναι του Σαμαρά. Ο μπάφος! Το χασίς. Η πρώτη επένδυση που προδιαφημίζει ο ΣΥΡΙΖΑ να φέρει στην Ελλάδα είναι ο μπάφος. Πολύ ταιριαστό για τον ΣΥΡΙΖΑ. Ομολογώ ότι είναι εξαιρετικά ταιριαστό! Πάει πακέτο με την ιδεολογία και την εικόνα αυτής της κυβερνήσεως. Και υπό την έννοια αυτή συμφωνώ».