O Chris Evans είναι ο πιο σεξι άνδρας στον κόσμο – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0 Average: 0]

Κάθε χρόνο το περιοδικό People συνηθίζει να επιλέγει τις πιο ωραίες παρουσίες στο ανδρικό και γυναικείο φύλο και πέρσι παρόλο που είχε κυκλοφορήσει ο Chris Evans ως ο πιο σέξι άνδρας στον κόσμο, τελικά ψηφίστηκε ο Paul Rudd.

Φέτος, όμως δεν το έχασε με τίποτα και πλέον ο Chris Evans θεωρείται ο πιο sexy άντρας του κόσμου για το 2022 σύμφωνα με το περιοδικό. Ο 40χρονος star φιγουράρει στο εξώφυλλο του περιοδικού και μιλά για το κατόρθωμα αυτό, με τον ίδιο να σημειώνει ότι περιμένει τα πειράγματα των φίλων του. Ωστόσο, ο Chris Evans εξομολογήθηκε πως η μητέρα του είναι ιδιαίτερα χαρούμενη.
Ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πραγματικά αυτό θα είναι απλώς ένα σημείο bullying. Η μαμά μου θα είναι τόσο χαρούμενη. Είναι περήφανη για ό,τι κάνω, αλλά αυτό είναι κάτι για το οποίο μπορεί πραγματικά να καυχιέται». Η μητέρα του μάλιστα δήλωσε: Δεν εκπλήσσομαι καθόλου. Η οικογένειά μας θα είναι εκτός εαυτού».
Ο Evans συνέχισε λέγοντας: «Είναι δύσκολο να δώσεις συνέντευξη για αυτό το θέμα. Αισθάνεται σαν μια περίεργη μορφή ταπεινής καυχησιολογίας. Η πιο ευχάριστη πτυχή της καριέρας μου αυτή τη στιγμή είναι να νιώθω αρκετά ασφαλής ώστε να βγάλω το πόδι μου από το γκάζι. Νώθω ότι έχω λίγο περισσότερη ελευθερία να αφιερώσω χρόνο μακριά από τη βιομηχανία και να βρίσκω ακόμα έργα που θα ικανοποιήσουν τη δημιουργική μου όρεξη όταν επιστρέψω».
Ο ηθοποιός διαδέχτηκε τους Paul Rudd, Michael B. Jordan, George Clooney, Brad Pitt, John Legend, Idris Elba, Chris Hemsworth, Channing Tatum, κ.α.

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Κριτική για την ταινία Στα Ίχνη Της Βίας
08/11/2022

H ταινία για τον Harvey Weinstein δείχνει πολύ καλή
06/11/2022

Οι κορυφαίες ταινίες όλων των εποχών σύμφωνα με το Hollywood
07/11/2022

Ένα πολύ δύσκολο quiz με Ελληνικές σειρές για… αρχόντους
08/11/2022

O Chris Evans είναι ο πιο σεξι άνδρας στον κόσμο
08/11/2022


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss