Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης θεωρεί πως η νέα του σειρά είναι η καλύτερη δουλειά που έχει κάνει – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Τα τελευταία χρόνια o Χριστόφορος Παπακαλιάτης μπορεί να απέχει (πιο πρόσφατη του ταινία ήταν το Ένας Άλλος Κόσμος), είχε εστιάσει περισσότερο στο σινεμά, αλλά επιστρέφει στην μικρή οθόνη με μια νέα σειρά. Το Maestro θα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου στις 22:30 και η σειρά θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη (με 9 επεισόδια). Παράλληλα θα κάνει κάτι πρωτότυπο, μιας και όπως αναφέρεται δεν θα είναι διαθέσιμο το Maestro στο web tv του mega, ούτε στο youtube και έτσι θα μπορέσει να την δει κάποιος μόνο σε real time από το κανάλι.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης σε συνέντευξη του αναφέρθηκε πως πρόκειται για την καλύτερη του δουλειά. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Για μένα, αυτή η δουλειά, τολμώ να πω πως είναι πως είναι η αγαπημένη μου και η καλύτερή μου δουλειά. Κι αυτό γιατί έχω στην ιστορία που έγραψα πρωταγωνιστές κι ηθοποιούς που έδωσαν άλλη διάσταση στους ήρωες. Οπότε, θα τους είμαι για πάντα υπόχρεος. Πριν από δύο χρόνια, όταν ξεκίνησα να γράφω τον Maestro στο σπίτι, το βράδυ του lockdown, είχα πει ότι θα το κάνω στο νησί, ήξερα ότι ήθελα να καταπιαστώ με πράγματα που είναι πολύ δύσκολα. Βέβαια, δεν ήξερα κατά πόσο οι ήρωες που έγραφα, θα μπορούσαν να σταθούν τόσο έντονα και να δώσουν αυτή τη διάσταση που ήθελα.
Ήρθαν ηθοποιοί που το πήγαν όλο πιο πάνω από όσο πίστευα. Για αυτό και είμαι ενθουσιασμένος και σίγουρος μέσα μου ότι είναι μια πολύ καλή δουλειά. Όταν έγραφα το σενάριο, ήξερα πως δύο άνθρωποι θα παίξουν …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss