O Christopher Nolan θα κάνει την μεγάλη έκπληξη και θα αποχωρήσει από την Warner Bros.; – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0   Average: 0/5]


Η Warner Bros έχει αποφασίσει να βγάλει όλες τις ταινίες του 2021 παράλληλα σε σινεμά και HBO Max. Η αμφιλεγόμενη απόφαση αυτή προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, μεταξύ και των οποίων του Christopher Nolan.

Ο σκηνοθέτης διαφώνησε ανοιχτά και αποκάλεσε το HBO Max την χειρότερη streaming υπηρεσία και πως δεν ενημερώθηκε κανείς. Κάποιοι μεγάλοι άνθρωποι της βιομηχανίας (σκηνοθέτες, παραγωγοί, ηθοποιοί) ενώ πήγαιναν για ύπνο ήταν υπό την επίβλεψη μιας τεράστιας εταιρείας, αλλά μόλις ξύπνησαν η θέση τους είναι στην χειρότερη streaming υπηρεσία. Σύμφωνα και πάλι με τον Nolan, η Warner Bros. είναι μια εξαιρετικά καλοδουλεμένη μηχανή που αναδεικνύει την δουλειά των δημιουργών της και στο σινεμά και στο σπίτι, χωρίς αμφιβολία, αλλά η συγκεκριμένη απόφαση είναι ανεξήγητη και δεν έχουν καταλάβει πόσα χάνουν, ειδικά οικονομικά που σίγουρα θα υπάρξουν δυσλειτουργίες.

Πλέον λίγο καιρό μετά, χωρίς βέβαια κάτι επίσημο, σύμφωνα με την Wall Street Journal είναι έτοιμος να αποχωρήσει από την Warner Bros., με την οποία έκανε όλα του τα μεγάλα βήματα. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως έπειτα από χρόνια που βρισκόταν στην κορυφή της εταιρείας είναι δυσαρεστημένος με την στρατηγική που επιλέχθηκε και αναζητά νέο στούντιο για την επόμενη του ταινία.

Επαναλαμβάνουμε πως δεν υπάρχει κάτι επίσημο, αλλά το συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρει αυτά τα λόγια και μένει να δούμε αν τελικά θα επιβεβαιωθούν τα όσα έχουν κυκλοφορήσει.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss