O Elon Musk ενεργοποιεί και πάλι το λογαριασμό του Donald Trump στο Twitter

Ο Donald Trump μπορεί να συμμετάσχει ξανά στο Twitter, όπως ανακοίνωσε ο Elon Musk τα ξημερώματα.

Ο Musk δικαιολόγησε την απόφαση αυτή με βάση τα αποτελέσματα σε μια προσωπική δημοσκόπηση που πραγματοποίησε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter. Ο λογαριασμός @realDonaldTrump και τα tweets του είναι και πάλι πλήρως ορατά, λίγες ημέρες αφότου ο Trump επιβεβαίωσε ότι θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ το 2024.
Λίγο αφότου ανέλαβε τον έλεγχο του κοινωνικού δικτύου, ο Musk δήλωσε ότι δεν θα επαναφέρει κανέναν απαγορευμένο λογαριασμό έως ότου η εταιρεία δημιουργήσει και συγκαλέσει «ένα συμβούλιο συντονισμού περιεχομένου με ευρέως διαφορετικές απόψεις». Αντ’ αυτού, το βράδυ της Παρασκευής, καθώς ο κόσμος αποσύρθηκε για το Σαββατοκύριακο πριν από την Ημέρα των Ευχαριστιών, ο Musk αποφάσισε να κάνει δημοσκόπηση στους δικούς του followers στο Twitter. “Να επαναφερθεί ο λογαριασμός του πρώην προέδρου Trump;”, ήταν το ερώτημα της δημοσκόπησης, δίνοντας ως μοναδικές επιλογές τα “Ναι” και “Όχι”. “Vox Populi, Vox Dei”, πρόσθεσε σε ένα επόμενο tweet, που σημαίνει στα λατινικά “η φωνή του λαού είναι η φωνή του Θεού”.

Οι απαντήσεις “Ναι” κέρδισαν με μια μικρή διαφορά 52-48%. Δεν είναι σαφές πόσες από αυτές μπορεί να ήταν bots αφού ο ίδιος ο Musk άφησε να εννοηθεί ότι η δημοσκόπηση δέχθηκε επίθεση από bots. Ο Musk προσπάθησε επίσης ως γνωστόν να ξεφύγει από τη συμφωνία με το Twitter, υποστηρίζοντας ότι το 20% των λογαριασμών του Twitter ήταν ψεύτικοι, ενώ κάποτε πρότεινε ότι τα bots ήταν υπεύθυνα …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss