O James Franco είναι ακόμα στην Ελλάδα και τα… σπάει με Άννα Βίσση – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0 Average: 0]

Ο James Franco για μια ακόμα φορά βρέθηκε στην Ελλάδα (τρίτη συνολικά φέτος) και προτίμησε να πάει αυτή τη φορά στα μπουζούκια, για να δει την φίλη του Άννα Βίσση, που είχε και την ονομαστική της εορτή.

Λίγες μέρες πριν γίνει 65 χρονών (στις 20 Δεκεμβρίου έχει γενέθλια) το βράδυ της Παρασκευής (9/12) η Άννα Βίσση γιόρτασε την ονομαστική της εορτή με την παρέα της, μέσα στην οποία ήταν και ο James Franco. Όλοι μαζί βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο BOX, όπου εμφανίζεται ο Διονύσης Σχοινάς και η Ήβη Αδάμου.
Ο James Franco ήταν με την σύντροφό του, Izabel Pakzad. Ο ηθοποιός είχε βρεθεί και στην τελευταία καλοκαιρινή εμφάνιση που είχε κάνει η τραγουδίστρια στο θέατρο Άλσος. Τις τελευταίες εβδομάδες, ο James Franco και η σύντροφός του βρίσκονται στην Ελλάδα για τις ημέρες των Χριστουγέννων, με τον ηθοποιό να λατρεύει την χώρα μας. Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα, πως ο Χολιγουντιανός σταρ ακόμα και στην πατρίδα του επισκέπτεται ελληνικά μαγαζιά για το φαγητό και την διασκέδαση του.

Nα θυμήσουμε πως μετά από το καλοκαίρι, αλλά και τον Οκτώβριο που παραβρέθηκε στο Θέατρο Άλσος, για να παρακολουθεί τη ζωντανή εμφάνιση της Άννας Βίσση, ο ηθοποιός αυτή τη φορά με τη φίλη του, Κριστίν Κρόκος, πριν λίγες μέρες πήγε στο στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Νίκος Απέργης και η Μαλού Κυριακοπούλου.
Ο James Franco διασκέδασε μαζί με την παρέα του, με τα τραγούδια τους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε στα καμαρίνια για να φωτογραφηθεί μαζί με τους τραγουδιστές.

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Κριτική για την ταινία She Said
12/12/2022

Η σειρά White House Plumbers θα γίνει το νέο μας… κόλλημα
11/12/2022

O Ψύλλος είναι μια ταινία που κάθε …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss