Ο James Gunn αναλαμβάνει επικεφαλής των DC Studios

Μετά από μήνες αναζήτησης ενός νέου ηγέτη που θα βρεθεί απέναντι στον Kevin Feige και τα Marvel Studios, η Warner Bros. Discovery επέλεξε τον σκηνοθέτη James Gunn και τον παραγωγό Peter Safran για να ηγηθούν του τμήματος DC Studios που δημιουργήθηκε πρόσφατα.

Αν και κάποια στιγμή φάνηκε ότι η Warner Bros. Discovery είχε βάλει στο μάτι τον Dan Lin για να διευθύνει τα DC Studios, ο CEO της εταιρείας David Zaslav ανακοίνωσε σήμερα ότι τελικά κατέληξε στον Gunn και τον Safran που θα μοιράζονται το ρόλο του CEO ενώ παράλληλα θα επιβλέπουν όλα τα διάφορα κινηματογραφικά και τηλεοπτικά project. Σε δήλωσή του σχετικά με την αναπάντεχη αυτή κίνηση, ο Zaslav εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στα “μοναδικά και συμπληρωματικά ταλέντα” των Gunn και Safran και τον ενθουσιασμό του για την ιδέα ότι θα διαμορφώσουν το μέλλον των διαφόρων υπερηρωικών προτάσεων της WBD.
«Η δεκαετή εμπειρία τους στον κινηματογράφο, οι στενοί δεσμοί τους με τη δημιουργική κοινότητα και το αποδεδειγμένο ιστορικό τους που ενθουσιάζει τους οπαδούς των υπερηρώων σε όλο τον κόσμο, τους καθιστούν κατάλληλους για να αναπτύξουν μια μακροπρόθεσμη στρατηγική για τον κινηματογράφο, την …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss