Ο Jason Statham με την οικογένεια του για διακοπές στην Σχοινούσα – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Διακοπές στην Ελλάδα και για τον Jason Statham, που βρίσκεται με την οικογένεια του στην Σχοινούσα. O ηθοποιός με την αρραβωνιαστικιά του, Rosie Huntington-Whiteley και τον γιο τους Jack Oscar βρίσκονται στο νησί, όπως αναφέρει η βρετανική έκδοση του περιοδικού OK!.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Statham έκανε μια βόλτα με βάρκα γύρω από το νησί μαζί με την οικογένειά του και δείπνησαν σε γνωστό εστιατόριο της Σχοινούσας, ενώ η Rosie εθεάθη να περπατάει χέρι-χέρι με τον γιο τους, Jack, δίπλα στη θάλασσα.
Έξι χρόνια αρραβωνιασμένο το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, τον 5χρονο Jack και τη μόλις πέντε μηνών Isabella. Αν και οι δυο τους είναι αρραβωνιασμένοι εδώ και έξι χρόνια, έχοντας ανακοινώσει τα νέα το 2016, φαίνεται πως δεν βιάζονται να παντρευτούν.
Αφού γέννησε τον Jack, το 2018, η Rosie σε συνέντευξή της δήλωσε πως ο γάμος δεν ήταν μεγάλη προτεραιότητα για αυτούς: «Ανυπομονούμε για εκείνη τη στιγμή. Αλλά δεν είναι μεγάλη προτεραιότητα για εμάς, είμαστε τόσο χαρούμενοι. Νομίζω ότι θα είναι διασκεδαστικό να το κάνουμε όταν το μωρό μεγαλώσει λίγο και μπορεί να συμμετέχει στον γάμο».

https://t.co/DEUfSJMTi3 Rosie Huntington-Whiteley and beau Jason Statham’s luxury Greece getaway with son Jack https://t.co/QYpCwCGfcI pic.twitter.com/0zr0DOGYxk
— News Media Daily (@NewsMediaDaily) August 24, 2022

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss