O Johnny Sins θέλει να κάνει την πρώτη ταινία πορνό στο διάστημα – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0 Average: 0]

O Johnny Sins τι κι αν έχει φτάσει 43 χρόνων, εξακολουθεί να έχει μια τεράστια και λαμπρή καριέρα στον χώρο της βιομηχανίας του πορνό και να είναι ο κορυφαίος πορνοστάρ στον κόσμο. Γνωρίζει καλά πως κάποια στιγμή όλα έχουν ένα τέλος. Γι’αυτό και θέλει πρίν το τέλος της δικής του καριέρας να υλοποιήσει έναν εξωπραγματικό στόχο που έχει θέσει, να φτάσει μέχρι το διάστημα για να πραγματοποιήσει το μεγάλο του όνειρο.

Παραδέχθηκε πως εδώ και λίγα χρόνια θέλει να ξεφύγει από τους… κλασικούς ρόλους του και να δοκιμάσει την τύχη του στο διάστημα. Ο Johnny Sins είναι ένας διάσημος πορνοστάρ, ο οποίος όπως φαίνεται έχει κουραστεί από τις… κλασσικές σκηνές των ερωτικών ταινιών στις οποίες πρωταγωνιστεί και θέλει μια αλλαγή.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Daily Star, θέλει να γίνει ο πρώτος καλλιτέχνης που θα κάνει σεξ στο διάστημα και ζητάει από τον Έλον Μασκ να τον βοηθήσει. Ο πορνοστάρ έχει υποδυθεί τον γιατρό, τον αστροναύτη, τον δάσκαλο και τον πυροσβέστη τώρα ελπίζει να είναι ο πρώτος που θα παίξει ένα ρόλο στο διάστημα.
Μάλιστα ο Σινς, αποκαλύπτει την πεποίθησή του ότι «ο Έλον θα συμβιβαζόταν» με τα σχέδιά του για σεξ εκτός της Γης, αν γίνει κουβέντα μεταξύ τους. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στο Vice, επιβεβαίωσε ότι εξακολουθεί να το επιδιώκει, καθώς είναι ένα μεγάλο του όνειρο.
Ο Sins συγκεκριμένα τόνισε: «Θα ήθελα να είμαι ο πρώτος περφόρμερ στο διάστημα. Όταν ξεκίνησαν αυτά, δεν θυμάμαι πότε ήταν, ίσως το 2015, κανείς δεν είχα πάει ακόμη στο διάστημα μ’ αυτές τις διαφημιστικές πτήσεις. Αλλά τώρα που συμβαίνει, θα μπορούσε ενδεχομένως να υλοποιηθεί. Θα ήταν τέλειο. Θα ήθελα να παίξω και τον αστροναύτη εκτός από τους ρόλους που έχω ήδη υποδυθεί. Περιμένω να γίνει αυτό με το διάστημα», τόνισε.
Αξίζει να σημειωθεί π …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss