O Jonah Hill βρίζει περισσότερο από κάθε άλλον στις ταινίες – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0   Average: 0/5]


Εδώ και πολλά χρόνια βλέπουμε ότι πολλές ταινίες έχουν προσθέσει βίαιες σκηνές και αρκετές βρισιές στο σενάριο τους. Οι περισσότερες φυσικά δεν το κάνουν… επίτηδες, απλά τις δικαιολογούν και λόγω σεναρίου.

Έχει γίνει εδώ και καιρό μια έρευνα ανάμεσα σε 3500 σενάρια από ταινίες έγινε μια μεγάλη έκπληξη, καθώς προέκυψε πως ο Jonah Hill βρίζει περισσότερο από κάθε άλλο ηθοποιό. Συγκεκριμένα χάρη στους ρόλους του “Superbad” και “The Wolf of Wall Street,” ο Jonah Hill έχει τα πρωτία στην σχετική λίστα, καθώς ο Donnie Azoff έχει τις περισσότερες από την ταινία του Martin Scorsese, “The Wolf of Wall Street” η οποία έχει 715 “κακές λέξεις”.

Σύμφωνα με την έρευνα ο, Hill είχε 376 βρισιές, οριακά περισσότερες από τον συμπρωταγωνιστή του στο “Wolf of Wall Street”, Leonardo DiCaprio, με 361. Στην λίστα βρίσκονται και οι Samuel L. Jackson, Adam Sandler, Al Pacino, Denzel Washington, Billy Bob Thornton, Seth Rogen, Bradley Cooper, Danny McBride.

Mάλιστα ο χαρακτήρας του Hill, Azoff έχει το υψηλότερο μέσο όρο σε βρισιές, μιας και έχει 74 ανά 1000 λέξεις σεναρίου. Ο ίδιος ο ηθοποιός ευχαρίστησε τον Martin Scorsese και θεωρεί τον Samuel Jackson κορυφαίο και σε αυτή την λίστα. Όσον αφορά τον τελευταίο, ο χαρακτήρας του “Jackie Brown”, Ordell Robbie, είναι πέμπτος στην σχετική λίστα.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss