Ο κατήφορος δεν έχει τέλος – Ο Johnny Depp έχει προσλάβει άτομο για να του διαβάζει τις ατάκες στις ταινίες

Τον Ιανουάριο, ο Johnny Depp μήνυσε τους επιχειρηματικούς αντιπροσώπους του, την εταιρία The Management Group, με την κατηγορία είσπραξης τελών χωρίς τη συγκατάθεσή του, καθώς και για άλλα οικονομικά λάθη. Με τη σειρά της, η TMG κατέθεσε ανταγωγή,

στην οποία αποκάλυπτε πως ο ηθοποιός είχε κάποτε ξοδέψει $3εκ. προκειμένου να εκτινάξει τις στάχτες του συγγραφέα Hunter S. Thompson από ένα κανόνι. Η δικαστική μάχη συνεχίζεται μέχρι σήμερα και πρόσφατα η TMG κατέθεσε μια τροποποιημένη καταγγελία με περαιτέρω ισχυρισμούς γύρω από τις υπερβολικές και εκτός ελέγχου δαπάνες του Depp.

Η, ίσως, πιο ακραία από αυτές, σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, είναι η κατηγορία πως ο Depp έχει προσλάβει έναν μηχανικό ήχου, του οποίου δουλειά είναι να διαβάζει στον ηθοποιό τις ατάκες του σε κάθε ταινία, μέσω ακουστικού που φορά ο Depp στο αυτί του. «Ο Depp επέμενε πως αυτός ο μηχανικός ήχου έπρεπε να πληρώνεται σε ετήσια βάση, ούτως ώστε να μη χρειάζεται πλέον να απομνημονεύει τις ατάκες του», γράφει ο δικηγόρος Michael Kump. Παρότι ο μισθός του μηχανικού δεν αναφέρεται στην καταγγελία, η εν λόγω θέση φέρεται να κοστίζει εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια.

Ως περαιτέρω αποδείξεις του «υπερβολικού και ακραίου» τρόπου ζωής του Johnny Depp, η τροποποιημένη καταγγελία της TMG αναφέρει τις αγορές 14 κατοικιών και 45 οχημάτων πολυτελείας, καθώς και 70 συλλεκτικές κιθάρες και αρκετά χολιγουντιανά κειμήλια για να γεμίσουν 12 αποθήκες.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η TMG προτείνει πως ο Depp πρέπει να υποβληθεί σε αξιολόγηση της ψυχικής του υγείας κατά τη διάρκεια των δικαστικών διαδικασιών. «Οι ακραίες δαπάνες του Depp χαρακτηρίζονται συχνά από έλλειψη ελέγχου παρορμήσεων», γράφει ο Kump. «Αναδρομικά, φαίνεται πως ο Depp μπορεί να υποφέρει από ψυχαναγκαστική διαταραχή σε σχέση με το ξόδεμα, η οποία μπορεί να αποδειχθεί μέσω μιας εξέτασης της ψυχικής του υγείας και μαρτυρία εμπειρογνώμων».

Καθίστε αναπαυτικά γιατί είμαστε ακόμα στην αρχή.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss